In onze blogs bespreken we het laatste nieuws op het gebied van zevenzitters

Nog geen lid? Registreer nu! Of wachtwoord vergeten?

Blog

Is de KIA KV7 concept car een zevenzitter?

januari 10, 2011, door Janno Roele

We zullen het snel weten of KV7 een 7zitter is als KIA meer details prijsgeeft. Maar als je de auto een ‘people carrier’ noemt en een 7 in de naam van de auto opneemt moet het bijna wel een 7zits worden. Als je naar de foto’s kijkt moet er de potentie van een 7zitter inzitten in ieder geval. Het design is onconventioneel te noemen. Wat opvalt zijn de enorme vleugeldeuren. De afgelopen jaren hebben de design georiënteerde concept auto’s van Kia altijd dicht bij de definitieve productie modellen gestaan. Het “No3” concept voorafgaand aan de Kia Venga en de Soul concept car zijn daarvan slechts enkele voorbeelden. Tijdens de North American International Auto Show in Detroit voegt Kia daar de onconventionele “KV7” concept aan toe. Naar verwachting snel meer informatie… We houden je op de hoogte!

Foto's

1 Reacties

  • Janno Roele schreef:

    Lees net het volgende citaat op de website theautochannel.com:

    As such, the KV7 concept’s interior employs four custom-built swiveling seats, including the driver’s seat, and a rear-corner mini-lounge with seating for three and integrated storage compartments to promote interaction in an open social environment.

    4 stoelen + 3 op de bank = 7zitter, toch? Dus toch een 7zitter… We gaan er verder naar kijken en hopen op afbeeldingen van hoe het eruit ziet…

    Volledig bericht: http://www.theautochannel.com/news/2011/01/10/513869.html

Reageer zelf

Wil je reageren op dit weblog? Vul hieronder je reactie in!

Als je je eenmalig aanmeldt als lid van 7zitter hoef je nooit meer je naam, e-mailadres of de beveiligingscode in te vullen. Bovendien kun je dan zien in welke auto de andere leden rijden, hun profiel bekijken en je eigen profiel aanmaken. Meld je nu aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ouder artikel: ‘Prius in 2020 belangrijkste Toyota voor VS’ (05 January 2011)

Nieuwer artikel: Meer over de 7zitter: KIA KV7 (11 January 2011)

Geef je mening

Voor welke energiebron zou u kiezen bij de aanschaf van een zevenzitter?

Laden ... Laden ...

Meest bekeken

Inloggen