Het nieuwsoverzicht met artikelen over "zevenzitters"

Nog geen lid, registreer nu! Of wachtwoord vergeten?

Weblog

Is de KIA KV7 concept car een zevenzitter?

January 10, 2011, door Janno Roele

Tijdens de North American International Auto Show in Detroit (die over enkele uren geopend zal worden) zal Kia een concept ontwikkelen onder de naam "KV7". KIA Geeft aan dat de auto een multifunctionele 'people carrier' is die qua formaat boven de Kia Sportage is gepositioneerd. Groter dan de Sportage is de vraag of de 7 in de naam op het aantal passagiers slaat. Vandaag in ieder geval de eerste foto's op het internet die we hier ook willen delen...

We zullen het snel weten of KV7 een 7zitter is als KIA meer details prijsgeeft. Maar als je de auto een 'people carrier' noemt en een 7 in de naam van de auto opneemt moet het bijna wel een 7zits worden. Als je naar de foto's kijkt moet er de potentie van een 7zitter inzitten in ieder geval. Het design is onconventioneel te noemen. Wat opvalt zijn de enorme vleugeldeuren. De afgelopen jaren hebben de design georiënteerde concept auto's van Kia altijd dicht bij de definitieve productie modellen gestaan. Het "No3" concept voorafgaand aan de Kia Venga en de Soul concept car zijn daarvan slechts enkele voorbeelden. Tijdens de North American International Auto Show in Detroit voegt Kia daar de onconventionele "KV7" concept aan toe. Naar verwachting snel meer informatie... We houden je op de hoogte!

Foto's

1 Reacties

  • Janno Roele says:

    Lees net het volgende citaat op de website theautochannel.com:

    As such, the KV7 concept’s interior employs four custom-built swiveling seats, including the driver’s seat, and a rear-corner mini-lounge with seating for three and integrated storage compartments to promote interaction in an open social environment.

    4 stoelen + 3 op de bank = 7zitter, toch? Dus toch een 7zitter… We gaan er verder naar kijken en hopen op afbeeldingen van hoe het eruit ziet…

    Volledig bericht: http://www.theautochannel.com/news/2011/01/10/513869.html

Reageer zelf

Wil je reageren op dit weblog? Vul hieronder je reactie in en laat je naam en e-mailadres achter. Jouw e-mailadres zal niet op de site worden vermeld.

Als je je eenmalig aanmeldt als lid van 7zitter hoef je nooit meer je naam, e-mailadres of de beveiligingscode in te vullen. Bovendien kun je dan zien in welke auto de andere leden rijden, hun profiel bekijken en je eigen profiel aanmaken. Meld je nu aan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ouder artikel: ‘Prius in 2020 belangrijkste Toyota voor VS’ (05 January 2011)

Nieuwer artikel: Meer over de 7zitter: KIA KV7 (11 January 2011)

Volg 7zitter op Facebook

Like 7zitter op Facebook om op de hoogte te blijven van onze updates.

Advertenties

Geef je mening

Ben jij al toe aan een volledig elektrische 7zitter?

Loading ... Loading ...

Most wanted

Inloggen