Weblog

Jeep Yuntu zevenzitter in Shangai


Op het autosalon van Shangai zal Jeep de Yuntu voorstellen, een conceptwagen met zeven zitplaatsen die in uiteindelijk furore moet gaan maken in China. Afgaande op de eerste plaatjes mag hij gerust ook naar Europa komen.

Terwijl het autosalon van New York volop aan de gang is men bij Jeep al bezig met die van Shangai eind deze maand. Daar zal het Amerikaanse merk namelijk de Yuntu voorstellen een zevenzits-SUV met hybride-aandrijving. Klein detail nog, het gaat om een concept. Het zou jammer zijn als de productieversie van de Yuntu in China blijvt, want de Yuntu - hoewel nog een concept - lijkt een volwassener geworden en stoerdere Compass. Misschien dat ze hier wel een Grand Compass van maken, naar analogie met de Cherokee en Grand Cherokee. Op de flank daarnaast ook een PHEV-badge, waardoor onderhuids een plug-hybid zijn opwachting maakt. Hoe die er uit ziet, daar geeft Jeep nog geen info over vrij.

19 april komt Jeep met meer informatie over de Yuntu, waardoor we dus nog een weekje moeten wachten…

bron: http://www.autofans.be/nieuws/concept-cars/37240-yuntu-jeeps-voor-zevenzitter

Foto's

  • Jeep Yuntu zevenzitter in Shangai
  • Jeep Yuntu zevenzitter in Shangai

Reacties

Er is (nog) niet gereageerd.

Reageer zelf

Wil je reageren op dit weblog? Vul hieronder je reactie in en laat je naam en e-mailadres achter. Jouw e-mailadres zal niet op de site worden vermeld.

Als je je eenmalig aanmeldt als lid van 7zitter hoef je nooit meer je naam, e-mailadres of de beveiligingscode in te vullen. Bovendien kun je dan zien in welke auto de andere leden rijden, hun profiel bekijken en je eigen profiel aanmaken. Meld je nu aan.

Naam:
E-mailadres:
Type deze beveiligingscode over:

Ouder artikel: Vernieuwde Land Rover Discovery 2017 (22 maart 2017)

Nieuwer artikel: De nieuwe zevenzitter van Subaru heet Ascent (18 april 2017)