In onze blogs bespreken we het laatste nieuws op het gebied van zevenzitters

Nog geen lid? Registreer nu! Of wachtwoord vergeten?

Blog

Kiekjes van een gecamoufleerde Kia Carens

juni 12, 2012, door Janno Roele

Vandaag op autotelegraaf.nl een paar nieuwe kiekjes van de Kia Carens. Nog wel volledig gecamoufleerd maar de contouren zijn al te zien. En ja gelukkig weer zowel als vijf- en zevenzitter beschikbaar. Zie ook hier de foto's. De nieuwe Kia Carens is zowel in lengte als in de breedte groter en wordt hoger in de markt gepositioneerd (zowel opvolger van de Carens als voor de Carnival).

Eerder was er al nieuws van Hyundai die met de ix30 komt, die eveneens als zevenzitter mogelijk is. Beide worden vast geduchte concurrenten van de Opel Zafira, Volkswagen Touran en Chevrolet Orlando. De ix30 van Hyundai zal binnen afzienbare tijd op de markt komen. De technische gezien lijken de Carens en de ix30 veel op elkaar. Links: - http://www.autowereld.com/spyshots/detail.asp?artikel=13451 - http://www.telegraaf.nl/autovisie/autovisie_nieuws/kia/12341414/__Kia_Carens_zoekt_buitenlucht_op__.html

Foto's

Reageer zelf

Wil je reageren op dit weblog? Vul hieronder je reactie in!

Als je je eenmalig aanmeldt als lid van 7zitter hoef je nooit meer je naam, e-mailadres of de beveiligingscode in te vullen. Bovendien kun je dan zien in welke auto de andere leden rijden, hun profiel bekijken en je eigen profiel aanmaken. Meld je nu aan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ouder artikel: Vernieuwde Volvo XC90 in 2014 (12 June 2012)

Nieuwer artikel: Ervaring gezocht: Toyota Prius Wagon (22 June 2012)

Geef je mening

Van welke klassieke zevenzitter zou een remake moeten komen?

Laden ... Laden ...

Meest bekeken

Inloggen