Het nieuwsoverzicht met artikelen over "zevenzitters"

Nog geen lid, registreer nu! Of wachtwoord vergeten?

Weblog

Kiekjes van een gecamoufleerde Kia Carens

June 12, 2012, door Janno Roele

Vandaag op autotelegraaf.nl een paar nieuwe kiekjes van de Kia Carens. Nog wel volledig gecamoufleerd maar de contouren zijn al te zien. En ja gelukkig weer zowel als vijf- en zevenzitter beschikbaar. Zie ook hier de foto's. De nieuwe Kia Carens is zowel in lengte als in de breedte groter en wordt hoger in de markt gepositioneerd (zowel opvolger van de Carens als voor de Carnival).

Eerder was er al nieuws van Hyundai die met de ix30 komt, die eveneens als zevenzitter mogelijk is. Beide worden vast geduchte concurrenten van de Opel Zafira, Volkswagen Touran en Chevrolet Orlando. De ix30 van Hyundai zal binnen afzienbare tijd op de markt komen. De technische gezien lijken de Carens en de ix30 veel op elkaar. Links: - http://www.autowereld.com/spyshots/detail.asp?artikel=13451 - http://www.telegraaf.nl/autovisie/autovisie_nieuws/kia/12341414/__Kia_Carens_zoekt_buitenlucht_op__.html

Foto's

Reageer zelf

Wil je reageren op dit weblog? Vul hieronder je reactie in en laat je naam en e-mailadres achter. Jouw e-mailadres zal niet op de site worden vermeld.

Als je je eenmalig aanmeldt als lid van 7zitter hoef je nooit meer je naam, e-mailadres of de beveiligingscode in te vullen. Bovendien kun je dan zien in welke auto de andere leden rijden, hun profiel bekijken en je eigen profiel aanmaken. Meld je nu aan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ouder artikel: Vernieuwde Volvo XC90 in 2014 (12 June 2012)

Nieuwer artikel: Ervaring gezocht: Toyota Prius Wagon (22 June 2012)

Volg 7zitter op Facebook

Like 7zitter op Facebook om op de hoogte te blijven van onze updates.

Advertenties

Geef je mening

Ben jij al toe aan een volledig elektrische 7zitter?

Loading ... Loading ...

Most wanted

Inloggen