Het nieuwsoverzicht met artikelen over "zevenzitters"

Nog geen lid, registreer nu! Of wachtwoord vergeten?

Weblog

Kleine wijzigingen Volkswagen Sharan in Genève

februari 18, 2015, door Janno Roele

De subtiel aangepaste Volkswagen Sharan staat begin maart op de Autosalon van Genève. Heel revolutionair kan de update niet genoemd worden. Naast kleine technologische verbeteringen gaat de aandacht voornamelijk uit naar de nieuwe motoren. De Volkswagen Sharan is vanaf eind april te bestellen. De eerste exemplaren worden uitgeleverd in de juli.

Van buiten Volkswagen heeft het de buitenkant van zijn zevenzitter grotendeels gehouden zoals het nu is, want afgezien van gewijzigde lampen en lichtmetalen wielen veranderde er niets. Wel zijn er nieuwe carrosseriekleuren leverbaar. Verder is de update van de Sharan te herkennen aan de achterzijde, waar voortaan lichten met led-techniek gemonteerd worden. Van binnen Binnenin krijgt de grote Volkswagen hertekende instrumenten, andere bekledingsstoffen en een aangepast stuurwiel. Daarbij is de Sharan voortaan uitgerust met vernieuwde rijassistentie- en infotainmentsystemen. Wellicht dat zelfs Apple Carplay en Android Auto beschikbaar komen maar dat is nog niet geheel duidelijk. Motoren De belangrijkste verbetering vinden we onder de motorkap. De Sharan krijgt de beschikking over twee nieuwe TSI-motoren met 150 en 220 pk. Ook verschijnen er twee nieuwe diesels, met respectievelijk 150 en 184 pk. Volgens Volkswagen ligt het verbruik van de nieuwe motoren 15 procent lager dan voorheen. Een zestraps DSG-transmissie behoort tot de opties.

Foto's

Reageer zelf

Wil je reageren op dit weblog? Vul hieronder je reactie in!

Als je je eenmalig aanmeldt als lid van 7zitter hoef je nooit meer je naam, e-mailadres of de beveiligingscode in te vullen. Bovendien kun je dan zien in welke auto de andere leden rijden, hun profiel bekijken en je eigen profiel aanmaken. Meld je nu aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef je mening

Waar zou u het meest op letten bij de aanschaf van een 7-persoons auto

Laden ... Laden ...

Most wanted

Inloggen