In onze blogs bespreken we het laatste nieuws op het gebied van zevenzitters

Nog geen lid? Registreer nu! Of wachtwoord vergeten?

Blog

Marktplaats: Cadillac SRX 3.6 V6 AUT – Sport Luxury – 7zitter – LPG G3

maart 5, 2012, door Janno Roele

Vandaag kwam ik weer een 7zitter tegen die nog niet op deze site te vinden is, dus daar moet direct iets aan gedaan worden. Cadillac noemt de SRX heel bewust een cross-over waarmee de SRX zich onderscheid van de meer gangbare SUV's in dit segment. Toch is het in dit geval lastig om het verschil te zien tussen een cross-over en een SUV, maar beoordeel zelf! De SRX is standaard geen 7zitter en er wordt aangegeven dat de extra twee stoelen (in de vorm van een bankje) er voor 2200 euro inzitten.

Op auto getest schrijven ze er het volgende over: "De Cadillac is wel een geweldig complete en luxe auto. Dit bewijst het Luxury package, waarin onder andere een aparte derde airconditioning voor de achterinzittenden (apart voor tweede en derde rij) en elektrisch verstelbare stoelen zijn opgenomen. De elektrisch bedienbare stoelen zijn een unicum in deze klasse, hiermee is het mogelijk de stoelen in lengterichting te verstellen. Deze functie is vooral handig voor kortere mensen, die daarmee een betere zitpositie kunnen instellen. De aparte derde airconditioning is echt alleen een airco, en dus niet een extra verwarming bijvoorbeeld. Deze is zowel voorin als achterin bedienbaar, ook zijn achterin voor deze aparte airconditioning extra uitstroomopeningen gemonteerd waaruit de koele lucht de achterpassagiers beter kan bereiken. Deze is eigenlijk alleen handig in combinatie met de optionele UltraView glazendaken of met de optionele derde zitrij, welke dan uiteraard ook elektrisch bedienbaar is. Beide genoemde zaken hebben wij echter niet aan boord, de derde zitrij lijkt ons bovendien weinig zinvol aangezien de bagageruimte al relatief klein is. Deze is wel makkelijk bereikbaar via een elektrisch bedienbare achterklep en de hoge laadvloer. In de laadvloer is ook een systeem gemonteerd dat het verschuiven van boodschappen tijdens het rijden tegen moet gaan." Interessant is de opmerking dus dat je niet veel bagageruimte overhoudt als je voor de derde zitrij gaat... Wellicht moet je dat toch nog maar even zelf beoordelen: Wil je em kopen dan moet je hier klikken voor de marktplaats advertentie (hoop dat deze nog beschikbaar is): http://auto.marktplaats.nl/cadillac/537234765-cadillac-srx-3-6-v6-aut-sport-luxury-7zitter-lpg-g3.html Meer weten? Hier is nog een zeer complete review geschreven: http://www.autogetest.nl/autotests/item/cadillac/cadillac-srx-36-v6-2wd-elegance.html

Foto's

Reageer zelf

Wil je reageren op dit weblog? Vul hieronder je reactie in!

Als je je eenmalig aanmeldt als lid van 7zitter hoef je nooit meer je naam, e-mailadres of de beveiligingscode in te vullen. Bovendien kun je dan zien in welke auto de andere leden rijden, hun profiel bekijken en je eigen profiel aanmaken. Meld je nu aan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ouder artikel: KIA Joice, nog nooit van gehoord? Nu wel dus! (30 January 2012)

Nieuwer artikel: Nissan Hi-Cross Concept; een ruime 7zitter (06 March 2012)

Geef je mening

Van welke klassieke zevenzitter zou een remake moeten komen?

Laden ... Laden ...

Meest bekeken

Inloggen