Het nieuwsoverzicht met artikelen over "zevenzitters"

Nog geen lid, registreer nu! Of wachtwoord vergeten?

Weblog

Mazda’s nieuwe CX-9

November 18, 2015, door Janno Roele

Mazda presenteert vandaag op de autoshow van Los Angeles de nieuwe generatie CX-9. Door foto's van de website Carscoops.com kunnen we de SUV nu al aanschouwen. Opnieuw beschikt het model over zeven zitplaatsen, waarbij de achterste zitrij voornamelijk voor kinderen bedoeld is. De Los Angeles International Auto Show 2015 duurt van 20 tot en met 29 november.

Op de foto's is Mazda's Kodo-designtaal duidelijk zichtbaar. Net als alle andere Mazda-modellen is de auto voorzien van SkyActiv-technologie. Ten opzichte van de eerste generatie CX-9 positioneert Mazda de nieuwe generatie hoger in de markt, onder meer door het afwerkingsniveau te verhogen. Helaas maar naar Europa komt de CX-9 niet. Mazda mikt met het model hoofdzakelijk op Rusland, de Verenigde Staten en Australië. De CX-9 komt begin volgend jaar op de Amerikaanse markt. bron: http://www.telegraaf.nl/autovisie/autovisie_nieuws/mazda/24752829/__Mazda_s_grootste_familielid__de_nieuwe_CX-9__.html

Foto's

Reageer zelf

Wil je reageren op dit weblog? Vul hieronder je reactie in en laat je naam en e-mailadres achter. Jouw e-mailadres zal niet op de site worden vermeld.

Als je je eenmalig aanmeldt als lid van 7zitter hoef je nooit meer je naam, e-mailadres of de beveiligingscode in te vullen. Bovendien kun je dan zien in welke auto de andere leden rijden, hun profiel bekijken en je eigen profiel aanmaken. Meld je nu aan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ouder artikel: Groot en goed: de nieuwe Toyota Prius+ (30 October 2015)

Nieuwer artikel: Lexus RX: binnenkort ook als zevenzitter (30 March 2016)

Volg 7zitter op Facebook

Like 7zitter op Facebook om op de hoogte te blijven van onze updates.

Advertenties

Geef je mening

Ben jij al toe aan een volledig elektrische 7zitter?

Loading ... Loading ...

Most wanted

Inloggen