Het nieuwsoverzicht met artikelen over "zevenzitters"

Nog geen lid, registreer nu! Of wachtwoord vergeten?

Weblog

Meer over de 7zitter: KIA KV7

January 11, 2011, door Janno Roele

Gisterenavond schreven we al over de futuristische KIA KV7 en vroegen we ons af of het een 7zitter zou zijn. Nu bijgaand meer officiële afbeeldingen waaronder afbeeldingen van de binnenkant. En jawel hoor het is een 7zitter. Met vier draaiende stoelen en een mini-lounge voor drie personen aan de zijkant van de auto in totaal dus zeven zitplaatsen. Het is nog wel even de vraag hoe je hier kinderzitjes in gaat zetten maar misschien is deze voor gezinnen met grotere kinderen! Het ziet er in ieder geval wel heel sociaal en gezellig uit...

Leuk om te zien is de twitter berichten die de afgelopen uren zijn geschreven over de KV7 (http://twitter.com/#!/search?q=%23KV7). De trend daarin is toch dat KIA een gewaagde stap durft te zetten die goed valt. De cross-over is 4,87 meter lang, 2,03 meter breed en 1,73 meter hoog. De wielbasis is 3,10 meter. Alle zeven inzittenden kunnen met hun mobiele devices (smartphone, laptop, ipad, DSi, etc) tegelijkertijd gebruikmaken van het WiFi-netwerk. De motor die dit gevaarte moet gaan voortstuwen is een 2,0-liter turbomotor. De viercilinder is goed voor 280 pk en is gekoppeld aan een zestrapsautomaat. Deze motor is ook gebruikt in de Amerikaanse Optima. Over productieplannen wordt vooralsnog niet gesproken... Laat je mening weten over wat je van deze auto vindt!

Foto's

1 Reacties

Reageer zelf

Wil je reageren op dit weblog? Vul hieronder je reactie in en laat je naam en e-mailadres achter. Jouw e-mailadres zal niet op de site worden vermeld.

Als je je eenmalig aanmeldt als lid van 7zitter hoef je nooit meer je naam, e-mailadres of de beveiligingscode in te vullen. Bovendien kun je dan zien in welke auto de andere leden rijden, hun profiel bekijken en je eigen profiel aanmaken. Meld je nu aan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ouder artikel: Is de KIA KV7 concept car een zevenzitter? (10 January 2011)

Nieuwer artikel: Fiat presenteert de nieuwe Fiat Freemont (7zitter) (25 January 2011)

Volg 7zitter op Facebook

Like 7zitter op Facebook om op de hoogte te blijven van onze updates.

Advertenties

Geef je mening

Ben jij al toe aan een volledig elektrische 7zitter?

Loading ... Loading ...

Most wanted

Inloggen