Het nieuwsoverzicht met artikelen over "zevenzitters"

Nog geen lid, registreer nu! Of wachtwoord vergeten?

Weblog

Mercedes B-Klasse zevenzitter, nog een jaartje wachten

september 17, 2012, door Janno Roele

Het lijkt erop dat Mercedes toch brood ziet in de concurrentiestrijd tussen de kleinere zevenzitters. Het laatste nieuws is namelijk dat Mercedes-Benz de B-Klasse in een grote zevenzits variant op de markt gaat brengen. Het is de planning om deze over een jaar (september 2013) op de Autosalon van Frankfurt (IAA) laat debuteren.

Om onderdak te geven aan de zeven stoelen gaat Mercedes de lengte van de B-Klasse aanpassen. Om hoeveel centimeter het gaat, is niet bekend. De huidige vijfzitter meet van bumper tot bumper 4,36 meter en beschikt over een wielbasis van 2,70 meter. Een Volkswagen Touran is 4,39 meter lang, een Opel Zafira zelfs 4,66 meter. De 7zits B-Klasse zal in het segment midi-MPV de concurrentie aangaan met de Grand C-Max, de Volkswagen Touran, de Opel Zafira, etc. Genoeg te kiezen in dit segment dus...

Foto's

1 Reacties

Reageer zelf

Wil je reageren op dit weblog? Vul hieronder je reactie in!

Als je je eenmalig aanmeldt als lid van 7zitter hoef je nooit meer je naam, e-mailadres of de beveiligingscode in te vullen. Bovendien kun je dan zien in welke auto de andere leden rijden, hun profiel bekijken en je eigen profiel aanmaken. Meld je nu aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ouder artikel: Een bijzondere 7zitter: de Land Rover 90 (09 August 2012)

Nieuwer artikel: Dacia Lodgy uitgeroepen tot gezinsauto van het jaar 2013 (08 October 2012)

Geef je mening

Waar zou u het meest op letten bij de aanschaf van een 7-persoons auto

Laden ... Laden ...

Most wanted

Inloggen