Het nieuwsoverzicht met artikelen over "zevenzitters"

Nog geen lid, registreer nu! Of wachtwoord vergeten?

Weblog

Mercedes-Benz Concept V-ision e plugin

maart 4, 2015, door Janno Roele

Nu Mercedes begin dit jaar een C-Klasse heeft geintroduceerd met een hybride aandrijflijn (die in de 7% bijtelling categorie valt) lijkt men in Geneve door te pakken met een hybride bus. Gebaseerd op de V-Klasse en de Vito personenversie is een concept geintroduceerd: de Mercedes-Benz Concept V-ision e...

Officieel is het nog een concept, maar deze Concept V-ision oogt al behoorlijk productierijp. Het gecombineerde vermogen bedraagt 333 pk en 600 Nm. Ondanks de grotere carrosserie, is nog altijd een verbruik van 3 liter per 100 km mogelijk. Dat komt overeen met 71 gram CO2 per kilometer, wat dit jaar nog goed zou zijn voor 14 procent bijtelling. In volledige elektrische modus komt de V-ision e zo'n 50 kilometer ver. Ook de nieuwe opties voor het interieur spreken tot de verbeelding. Het ontbreekt de inzittende niet aan luxe met de Executive Seats, waardoor je languit door het 'Magic Sky Control'-panormadak van het uitzicht naar boven kunt genieten. We gaan ervan uit dat er ook een versie met zeven zitplaatsen op de markt zal komen... Wanneer we een productiemodel kunnen verwachten, is nog niet bekend.

Foto's

Reageer zelf

Wil je reageren op dit weblog? Vul hieronder je reactie in!

Als je je eenmalig aanmeldt als lid van 7zitter hoef je nooit meer je naam, e-mailadres of de beveiligingscode in te vullen. Bovendien kun je dan zien in welke auto de andere leden rijden, hun profiel bekijken en je eigen profiel aanmaken. Meld je nu aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ouder artikel: De nieuwe Touran van Volkswagen is flink gegroeid (04 March 2015)

Nieuwer artikel: Stekkeren met de X5 Xdrive40e voor 14% bijtelling (18 March 2015)

Geef je mening

Waar zou u het meest op letten bij de aanschaf van een 7-persoons auto

Laden ... Laden ...

Most wanted

Inloggen