In onze blogs bespreken we het laatste nieuws op het gebied van zevenzitters

Nog geen lid? Registreer nu! Of wachtwoord vergeten?

Blog

Mitsubishi Grandis 7zitter Limited Edition

maart 24, 2010, door Janno Roele

Mitsubishi komt met een heel aantrekkelijke Limited Edition van de Grandis. Gebaseerd op de Intense uitvoering van de Grandis heeft Mitsubishi in maart een Limited Edition samengesteld met heel veel extra's. De intense uitvoering kent al standaard een geheel wegklapbare derde zitrij (Fold 2 Hide) wat dus ook de Limited Edition tot een waardige 7zitter maakt. De Limited Edition is al verkrijgbaar vanaf 29.999 euro.

Met name aan de uitstraling van de Grandis is bij de Limited Edition op gelet. Onderstaand de extra's: - Active Stability en Traction Control (ASTC) - Parkeersensoren achter - Lederen stuurwiel, handrem en pookknop - Roofrails - Aluminiumlook handgrepen - Aluminiumlook achterklep sierlijst - Aluminium instaplijsten, sportpedalen en handgrepen interieur - Chromen uitlaatsierstuk De prijs is overigens een interessante. Met alle extra's is de Limited Edition al bijna 3000 euro goedkoper dan de Intense (32.899 euro) uitvoering. Dus in dit geval gaat het echt over meer voor minder!!!

Foto's

Reageer zelf

Wil je reageren op dit weblog? Vul hieronder je reactie in!

Als je je eenmalig aanmeldt als lid van 7zitter hoef je nooit meer je naam, e-mailadres of de beveiligingscode in te vullen. Bovendien kun je dan zien in welke auto de andere leden rijden, hun profiel bekijken en je eigen profiel aanmaken. Meld je nu aan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ouder artikel: Hyundai komt met Business Edition pakket voor de Santa Fe (24 March 2010)

Nieuwer artikel: Chrysler’s Stow ’n Go nader bekeken (25 March 2010)

Geef je mening

Van welke klassieke zevenzitter zou een remake moeten komen?

Laden ... Laden ...

Meest bekeken

Inloggen