In onze blogs bespreken we het laatste nieuws op het gebied van zevenzitters

Nog geen lid? Registreer nu! Of wachtwoord vergeten?

Blog

Mooi rood is niet lelijk: nieuwe VW Touran

april 9, 2010, door Janno Roele

Volkswagen heeft met minimale aanpassingen de Touran een nieuw gezicht gegeven. Het is dan ook meer een facelift dan dat er echt iets wezenlijks is veranderd. De aanpassingen aan de buitenkant moet je zoeken in de een nieuwe front. De sluit nu helemaal aan bij de nieuwe lijn in andere Volkswagen modellen. Aan de achterkant lopen de lichten door in de vijfde deur en zijn ze meer horizontaal van vorm. De achterlichten zijn met led-lampen uitgevoerd. Morgen bij de start van de autoshow van Leipzig (10-18 april) komt de officiële presentatie. Bijgaand alvast de nieuwe foto's waarbij de eerste wel erg rood is!

De motoren zijn al bekende uitvoeringen uit onder andere de Golf. Als benzinemotor is er een1,2 liter viercilinder turbomotor met 105 pk en blijft de bestaande sterke 1.4 Turbo (140 en 170 pk). De 1.6 motor verdwijnt. De dieselmotoren bestaat uit een 1,6 liter (90 en 105 pk) en een 2,0 liter (140 en 170 pk). Afscheid wordt genomen van de 1.9 TDI in de Touran. De Touran blijft als zevenzitter verkrijgbaar...

Foto's

Reageer zelf

Wil je reageren op dit weblog? Vul hieronder je reactie in!

Als je je eenmalig aanmeldt als lid van 7zitter hoef je nooit meer je naam, e-mailadres of de beveiligingscode in te vullen. Bovendien kun je dan zien in welke auto de andere leden rijden, hun profiel bekijken en je eigen profiel aanmaken. Meld je nu aan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ouder artikel: Eerste foto’s van de nieuwe Opel Zafira (09 April 2010)

Nieuwer artikel: Veel informatie voor grote gezinnen (14 April 2010)

Geef je mening

Van welke klassieke zevenzitter zou een remake moeten komen?

Laden ... Laden ...

Meest bekeken

Inloggen