In onze blogs bespreken we het laatste nieuws op het gebied van zevenzitters

Nog geen lid? Registreer nu! Of wachtwoord vergeten?

Blog

Next step Opel in 7zitter land met de Buick Enclave

juni 7, 2011, door Janno Roele

Op de Buick site staat het volgende geschreven over de zitplaatsen in de Enclave: “SEATING FOR SEVEN OR EIGHT Not only does Enclave offer first-class seating for up to eight, we took the design even further to make life a little easier. Our SmartSlide technology gives you plenty of room to access the third row. And moving the second row is a job that requires just one free hand.” Dit maakt mij wel erg nieuwsgierig naar dit model… De autotelegraaf meldt dat voor Europa de fabrikant tijdens de ontwikkeling rekening zou houden met de levering en beschikbaarheid van viercilinder motoren, zij het voorzien van een turbo. De tijdspanne waar over gesproken wordt is vier tot vijf jaar voordat dit model in de showroom staat. Dat lijkt wel erg lang voor alleen logo’s vervangen…

Foto's

4 Reacties

 • Janno Roele schreef:

  Hoi Bart, dank voor je reactie op de site. Dit is iets waar jouw medebezoekers zeker iets mee kunnen zou zeggen. In ieder geval een goede waarschuwing voor iedereen die een Buick Enclave overweegt. We zijn uiteraard erg benieuwd naar je ervaringen met de Peugeot 5008 en hopen dat deze een stuk beter gaan zijn! Ben benieuwd wat Opel nu werkelijk gaat doen met die Enclave…

 • Bart Groesz schreef:

  even een aanvulling op het vorige bericht….er gaat dus ook geen olielampjes branden. Wel lampjes voor allerlei andere (onbenullige en onnodige) zaken, maar niet voor de olie. Onbegrijpelijk voor een auto in die prijsklasse.

 • Bart Groesz schreef:

  Ik rij nu een Buick Enclave. Fantastische auto om te zien, maar technisch erg slecht. Bij 55.000 kilometer (10.000 km na de laatste beurt) en altijd rustige rijstijl de motor moeten laten vervangen. Blijkt dat deze auto per 2.500 km minimaal 1 liter olie verbruikt !! Staat in het instructieboekje, maar wie leest dat nu helemaal door ? Was door de garage (Pietersen in Rotterdam) waar ik al 17 jaar klant ben ook niet voor gewaarschuwd. Heb Pontiac en Chevrolet gereden voor deze Buick, maar hier nooit problemen mee gehad. Heb de auto ook gelijk achtergelaten bij Pietersen (die overigens niets wilde doen in de kosten ondanks dat de auto nog geen 3 jaar oud is en nieuw € 80.000,- kostte). Ben nu bezig met de aanschaf van een Peugeot 5008.

 • Ruud Oosterhof schreef:

  De buick lijkt mij een mooie en ruime 7-zitter. Hij is alleen wel erg dorstig. Het verbruik ligt tussen de 1 op 7 in de stad en 1 op 10 op de snelweg.

Reageer zelf

Wil je reageren op dit weblog? Vul hieronder je reactie in!

Als je je eenmalig aanmeldt als lid van 7zitter hoef je nooit meer je naam, e-mailadres of de beveiligingscode in te vullen. Bovendien kun je dan zien in welke auto de andere leden rijden, hun profiel bekijken en je eigen profiel aanmaken. Meld je nu aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ouder artikel: En daar is officieel de Opel Zafira Tourer (18 May 2011)

Nieuwer artikel: Nieuw: Seat Alhambra 4WD (17 June 2011)

Geef je mening

Voor welke energiebron zou u kiezen bij de aanschaf van een zevenzitter?

Laden ... Laden ...

Meest bekeken

Inloggen