Weblog

Nieuw: Dacia Lodgy, zeer ruime budget MPV

Logan MCV

Dacia komt in 2012 met een nieuw model: de Dacia Lodgy. De Logy is een grote MPV die leverbaar wordt als vijf- of zevenzitter. De Lodgy is trouw aan het karakter van het merk Dacia en belooft evenals de huidige modellen heel veel ruimte in het interieur en een no-nonsense standaarduitrusting. De Dacia Lodgy wordt gepresenteerd op de Salon van Genève in maart 2012 en is vanaf september 2012 te bewonderen in de showroom.

Gezinnen die op zoek zijn naar een veelzijdige auto voor een aantrekkelijke prijs, kunnen binnenkort een nieuwe MPV aanschaffen met drie jaar garantie. Met zijn ruime afmetingen toont de Lodgy de designkenmerken van Dacia: ruimte, robuustheid en functionaliteit. Het profiel van de auto laat zien dat er veel ruimte is, zelfs voor passagiers op de derde zitrij, evenals een aanzienlijke bagageruimte. En dit alles met een lengte van slechts 4,5 meter.

Zijn naam, Lodgy, van het Engelse ‘lodge’, verwijst direct naar zijn belangrijkste kenmerk: de mogelijkheid om een gezin en al hun bagage mee te nemen.

Met zijn ruime afmetingen toont de Lodgy de designkenmerken van Dacia: ruimte, robuustheid en functionaliteit. Het profiel van de auto laat zien dat er veel ruimte is, zelfs voor passagiers op de derde zitrij, evenals een aanzienlijke bagageruimte. Desondanks bedraagt de lengte een bescheiden 4,5 meter.

We wachten nog even op de prijzen en verdere details maar die zullen vast en zeker in maart 2012 rond de Salon van Genève gaan volgen…

Foto's

  • Nieuw: Dacia Lodgy, zeer ruime budget MPV
  • Nieuw: Dacia Lodgy, zeer ruime budget MPV

2 reacties

Dacia Lodgy later naar Nederland
AMSTERDAM -  De Nederlandse markt krijgt de Dacia Lodgy later dan andere Europese landen. De beslissing is door de importeur genomen. Uit de fabriek rolt de ruimtewagen in eerste instantie met de 1.6 MPI-motor als basismotor, maar iets later volgt een 1.2 Turbo (TCE) die zuiniger en schoner is dan de ongeblazen vierpitter. De importeur heeft berekend dat de 1.2 TCE-motor voor een scherpere prijs kan worden aangeboden dan de 1.6.

Las ik net op Telegraaf: http://www.telegraaf.nl/autovisie/autovisie_nieuws/dacia/11675322/__Dacia_Lodgy_later_naar_Nederland__.html

Door: autofreak

zeer prachtige monovolume zeer goede uitrusting
ik zal bij de eerste zijn die hem koopt

Door: VAN TONGELEN JOS

Reageer zelf

Wil je reageren op dit weblog? Vul hieronder je reactie in en laat je naam en e-mailadres achter. Jouw e-mailadres zal niet op de site worden vermeld.

Als je je eenmalig aanmeldt als lid van 7zitter hoef je nooit meer je naam, e-mailadres of de beveiligingscode in te vullen. Bovendien kun je dan zien in welke auto de andere leden rijden, hun profiel bekijken en je eigen profiel aanmaken. Meld je nu aan.

Naam:
E-mailadres:
Type deze beveiligingscode over:

Ouder artikel: 7zitter Barometer vierde kwartaal 2011 (05 januari 2012)

Nieuwer artikel: Vernieuwde Toyota Land Cruiser V8 volgende week in Brussel (09 januari 2012)