Het nieuwsoverzicht met artikelen over "zevenzitters"

Nog geen lid, registreer nu! Of wachtwoord vergeten?

Weblog

Nieuwe BMW zevenzitter: de BMW X1

January 26, 2015, door Janno Roele

Alles wijst erop dat BMW de nieuwe X1 met zeven zitplaatsen gaat uitrusten! Deze nieuwe voorwielaangedreven BMW is gespot in de sneeuw en in tegenstelling tot eerdere spy-shots van deze auto is de achterkant minder schuin aflopend dan in eerdere berichten. Op deze manier creeërt BMW meer hoofdruimte achterin, ruimte die in dit geval ten goede lijkt te komen aan de hoofden van de passagiers op de derde zitrij.

De nieuwe BMW X1 deelt zijn platform met dat van de 2-serie Active Tourer. Dat betekent dat het niet langer een achterwielaandrijver is. Voorwielaandrijving is standaard, 4WD optioneel. Aan de sticker op het portier te zien, komt er ook een hybride-versie. We verwachten 'm eind 2015 bij de dealer. Daarnaast wordt er ook nog gewerkt aan een geheel nieuw model van BMW. De interne werknaam binnen BMW hiervoor is FAST, wat staat voor Family Active Sports Tourer. Naar verwachting een soort kruisbestuiving tussen de 2-serie Active Tourer en Family Tourer. Deze laatste biedt plaats aan zeven inzittenden, wat naar alle waarschijnlijkheid de FAST eveneens zal doen. De vraag blijft dan wat BMW gaat doen met "Sports" in de werknaam van deze auto maar dat zal nog wel even een verrassing blijven!

Foto's

Reageer zelf

Wil je reageren op dit weblog? Vul hieronder je reactie in en laat je naam en e-mailadres achter. Jouw e-mailadres zal niet op de site worden vermeld.

Als je je eenmalig aanmeldt als lid van 7zitter hoef je nooit meer je naam, e-mailadres of de beveiligingscode in te vullen. Bovendien kun je dan zien in welke auto de andere leden rijden, hun profiel bekijken en je eigen profiel aanmaken. Meld je nu aan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ouder artikel: Rijtest nieuwe KIA Sorento (26 January 2015)

Nieuwer artikel: Nieuwe Dacia Duster een zevenzitter? (02 February 2015)

Volg 7zitter op Facebook

Like 7zitter op Facebook om op de hoogte te blijven van onze updates.

Advertenties

Geef je mening

Ben jij al toe aan een volledig elektrische 7zitter?

Loading ... Loading ...

Most wanted

Inloggen