Het nieuwsoverzicht met artikelen over "zevenzitters"

Nog geen lid, registreer nu! Of wachtwoord vergeten?

Weblog

Nieuwe Dacia Logan MCV in Genève

February 22, 2013, door Janno Roele

Op de Autosalon van Genève gaat Dacia zijn nieuwe Logan MCV uit de doeken doen. Voor ons Nederlanders niet meer interessant omdat de Logan sinds enige tijd niet meer in Nederland wordt verkocht maar voor de echte liefhebber is het wellicht iets om echt naar uit te zien... Of komt hij toch terug?

De Dacia Logan MCV heeft toch best een aardige tijd gehad in Nederland en er rijden er best wat rond. De Nederlandse importeur meldt op autoweek.nl dat een compleet nieuwe Logan MCV één van de twee paradepaartjes is in Genève. Bovendien krijgen ook wij hem hier gewoon weer op de weg te zien meldt autoweek, misschien toch een stoplichtrelatie. In ieder geval kunnen we bij Dacia terecht voor de Lodgy, die een ruime zevenzitter is...

Foto's

Reageer zelf

Wil je reageren op dit weblog? Vul hieronder je reactie in en laat je naam en e-mailadres achter. Jouw e-mailadres zal niet op de site worden vermeld.

Als je je eenmalig aanmeldt als lid van 7zitter hoef je nooit meer je naam, e-mailadres of de beveiligingscode in te vullen. Bovendien kun je dan zien in welke auto de andere leden rijden, hun profiel bekijken en je eigen profiel aanmaken. Meld je nu aan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Volg 7zitter op Facebook

Like 7zitter op Facebook om op de hoogte te blijven van onze updates.

Advertenties

Geef je mening

Ben jij al toe aan een volledig elektrische 7zitter?

Loading ... Loading ...

Most wanted

Inloggen