In onze blogs bespreken we het laatste nieuws op het gebied van zevenzitters

Nog geen lid? Registreer nu! Of wachtwoord vergeten?

Blog

Nieuwe Honda CR-V komt – ook als hybride – naar Europa

maart 6, 2018, door Janno Roele

Volgende week laat Honda op de autoshow in Genève voor het eerst de Europese uitvoering van de Honda CR-V zien. De auto is dit najaar als zevenzitter leverbaar. In de Verenigde Staten en Azië is Honda's populaire SUV al geruime tijd te koop. Alleen op de Europese markt werd de marktintroductie keer op keer uitgesteld. Mogelijk had dit te maken met de nieuwe WLTP-verbruiksnorm.

De nieuwe CR-V, die voor het eerst ook als zevenzitter beschikbaar komt, groeit in praktisch elk opzicht en krijgt ook een langere wielbasis. De SUV vertoont meer chroom-accenten dan voorheen. De achterzijde is voorzien van een nieuw uiterlijk en aan de voorzijde krijgt de auto een zogeheten Active Shutter Grille mee. Dat is een grille die zich kan sluiten voor betere aerodynamica. Aan de binnenkant vinden we twee 7-inch metende multimediaschermen. Het model debuteert dit najaar met een 1,5 liter viercilinder benzinemotor die is voorzien van een turbo. Enkele maanden later zal de hybrideversie verschijnen. Honda koppelt dan een 2.0-viercilinder aan twee elektromotoren. Beide motorversies zetten hun trekkracht via de voorste wielen op de weg. Optioneel biedt Honda vierwielaandrijving.

Foto's

Reageer zelf

Wil je reageren op dit weblog? Vul hieronder je reactie in!

Als je je eenmalig aanmeldt als lid van 7zitter hoef je nooit meer je naam, e-mailadres of de beveiligingscode in te vullen. Bovendien kun je dan zien in welke auto de andere leden rijden, hun profiel bekijken en je eigen profiel aanmaken. Meld je nu aan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef je mening

Van welke klassieke zevenzitter zou een remake moeten komen?

Laden ... Laden ...

Meest bekeken

Inloggen