Het nieuwsoverzicht met artikelen over "zevenzitters"

Nog geen lid, registreer nu! Of wachtwoord vergeten?

Weblog

Nieuwe Seat Alhambra aanzienlijk goedkoper

May 13, 2015, door Janno Roele

Vandaag zijn de prijzen bekend geworden van de vernieuwde Seat Alhambra. Vorige maand presenteerde Seat de gefacelifte versie van de Alhambra waarbij direct meer efficiënte motoren beschikbaar gesteld werden. Dankzij gereduceerde CO2-uitstoot is de Alhambra tot 9.700 euro goedkoper geworden. De prijslijst begint bij de 39.450 euro (1.4 TSI met 150 pk in Reference-uitvoering)!

De instap-Alhambra staat vanaf 39.450 euro in de prijslijst (1.4 TSI met 150 pk in Reference-uitvoering). De 220 pk sterke 2.0 TSI is begint bij 48.250 euro. Dit is dan wel de meest luxe uitvoering (Style Connect) met een DSG-transmissie. Diesel rijden kan vanaf 44.250 euro met de 150 pk sterke 2.0 TDI, ook als Reference. De 184 pk sterke 2.0 TDI - de krachtigste diesel - staat vanaf 51.550 euro voor de deur, eveneens als Style Connect. De auto is een stuk zuiniger geworden en ook komen nieuwe assistentiesystemen beschikbaar. De Alhambra krijgt nieuwe led-achterlichten, een andere grille en andere wielen. Binnenin zien we andere kleuren, een Leon-stuurwiel en diverse opnieuw ontworpen bedieningselementen. Keyless entry en een startknop zijn nieuw. Het tot 15 procent lagere verbruik is een gevolg van de introductie van een vernieuwd motorenpalet. Een multi-collision remsysteem behoort nu tot de standaarduitrusting. Eveneens nieuw zijn voorzieningen als dodehoekdetectie en het instelbare DCC-onderstel. De Seat Alhambra komt beschikbaar in de uitrustingsniveaus Reference, Style en Style Connect. De MPV komt in de zomer bij de dealers te staan.

Foto's

1 Reacties

Reageer zelf

Wil je reageren op dit weblog? Vul hieronder je reactie in en laat je naam en e-mailadres achter. Jouw e-mailadres zal niet op de site worden vermeld.

Als je je eenmalig aanmeldt als lid van 7zitter hoef je nooit meer je naam, e-mailadres of de beveiligingscode in te vullen. Bovendien kun je dan zien in welke auto de andere leden rijden, hun profiel bekijken en je eigen profiel aanmaken. Meld je nu aan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Volg 7zitter op Facebook

Like 7zitter op Facebook om op de hoogte te blijven van onze updates.

Advertenties

Geef je mening

Ben jij al toe aan een volledig elektrische 7zitter?

Loading ... Loading ...

Most wanted

Inloggen