Het nieuwsoverzicht met artikelen over "zevenzitters"

Nog geen lid, registreer nu! Of wachtwoord vergeten?

Weblog

Nieuwe Volkswagen Sharan met schuifdeuren (4 maart officiele presentatie)…

February 20, 2010, door Janno Roele

In Genève, vanaf 4 maart, gaat het gebeuren en wordt de nieuwe Volkswagen Sharan gepresenteerd. Deze tweede generatie Sharan moet de inmiddels 15 jaar oude Sharan zijn welverdiende rust gunnen. Het blijft een full-size MPV met voor een gezin als het goed is alle denkbare functies. Belangrijk detail is dat de twee achterportieren worden vervangen door schuifdeuren die toegang geven tot de tweede en derde zitrij! Een mooie toevoeging voor een zevenzitter!

Volkswagen zelf laat nog niet veel los. Wel is er op de website van volkswagen een pagina opgenomen waarop afgeteld wordt tot de lancering. We houden het aftellen in de gaten en zullen hier snel de officiële foto's opnemen. Voor nu moeten we het doen met foto's die gisteren zijn opgenomen op de site spyshots.nl. Op deze foto's is in ieder geval te zien is dat de achterportieren worden vervangen door schuifdeuren. De nieuwe Sharan moet in de zomer in de showroom gaan verschijnen...

Foto's

2 Reacties

Reageer zelf

Wil je reageren op dit weblog? Vul hieronder je reactie in en laat je naam en e-mailadres achter. Jouw e-mailadres zal niet op de site worden vermeld.

Als je je eenmalig aanmeldt als lid van 7zitter hoef je nooit meer je naam, e-mailadres of de beveiligingscode in te vullen. Bovendien kun je dan zien in welke auto de andere leden rijden, hun profiel bekijken en je eigen profiel aanmaken. Meld je nu aan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ouder artikel: Hyundai ix45 is opvolger Santa Fe rond 2012 (20 February 2010)

Nieuwer artikel: Puur praktisch. Of puur rij plezier? (21 February 2010)

Volg 7zitter op Facebook

Like 7zitter op Facebook om op de hoogte te blijven van onze updates.

Advertenties

Geef je mening

Ben jij al toe aan een volledig elektrische 7zitter?

Loading ... Loading ...

Most wanted

Inloggen