In onze blogs bespreken we het laatste nieuws op het gebied van zevenzitters

Nog geen lid? Registreer nu! Of wachtwoord vergeten?

Blog

Nieuwe 7zitter van Subaru: Exiga Crossover 7

april 24, 2015, door Janno Roele

Subaru lanceert in Japan een zevenzitsuitvoering van de Exiga Crossover, hiermee heeft Subaru eindelijk weer een 7zitter in het aanbod (sinds de Tribeca in 2013 uit productie ging). Helaas komt deze Exiga Crossover 7 niet naar Europa dus Het productiemodel is nagenoeg gelijk aan het prototype dat Subaru in 2013 onthulde op de autoshow van Tokio.

De Japanse autofabrikant had lange tijd geen zevenzitter in het programma sinds de Tribeca in 2013 uit productie ging. Met de komst van de nieuwe generatie Outback bracht het merk daar verandering. De nieuwe Exiga Crossover 7 komt die Outback nu versterken. Naar Europa komt de zevenzits Exiga niet. Als basis gebruikt Subaru de al bestaande Exiga. De Exiga Crossover 7 krijgt stoerdere styling en een met twee centimeter verhoogde ophanging. De Subaru moet het doen met een 2,5 liter viercilinder benzinemotor. bron: http://www.telegraaf.nl/autovisie/autovisie_nieuws/subaru/23932379/__Nieuwe_zevenzitter_Subaru__Exiga_Crossover_7__.html

Foto's

Reageer zelf

Wil je reageren op dit weblog? Vul hieronder je reactie in!

Als je je eenmalig aanmeldt als lid van 7zitter hoef je nooit meer je naam, e-mailadres of de beveiligingscode in te vullen. Bovendien kun je dan zien in welke auto de andere leden rijden, hun profiel bekijken en je eigen profiel aanmaken. Meld je nu aan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef je mening

Welk automerk zou (weer) een zevenzitter moeten gaan maken?

Laden ... Laden ...

Meest bekeken

Inloggen