Het nieuwsoverzicht met artikelen over "zevenzitters"

Nog geen lid, registreer nu! Of wachtwoord vergeten?

Weblog

Mercedes-Benz R-Klasse laat zich steeds meer zien…

februari 25, 2010, door Janno Roele

Hierbij foto's van de Mercedes-Benz R-Klasse die aan het begin van de zomer zijn definitieve gezicht zal laten zien. De presentatie staat gepland voor de New York Autoshow in juni. Deze foto's geven al een heel aardig beeld van de buitenkant. Het wordt in ieder geval "meer" Mercedes. Benieuwd of de R-Klasse met facelift wel succesvol gaat worden want tot nu toe was de R-Klasse nog niet echt een succesnummer.

Wat o.a. zichtbaar is op de foto's is dat de auto voorzien zal gaan worden van de led dagrijverlichting. Hoogst waarschijnlijk is deze led verlichting standaard i.cm. het intelligent light system. Met name aan de voorkant is de auto gewijzigd. De auto zal veel meer deel gaan uitmaken van de Mercedes-Benz familie. Nu was de R-Klasse qua voorkant niet voldoende als Mercedes-Benz te herkennen. Bovendien waren met name de lichten dusdanig onderscheidend dat veel mensen dit niet mooi vonden, ondanks dat Jan Smit er jaren in rondgereden heeft! De spiegels komen meer los te staan van de auto in tegenstelling tot de huidige uitvoering. In het interieur zullen de wijzigingen in details worden doorgevoerd. De R-Klasse zal ieder geval voorzien worden van de nieuwste generatie auto navigatiesystemen. Het platform blijft hetzelfde, maar wel komt er waarschijnlijk een nieuwe (viercilinder) diesel in de R-klasse. Ook een hybride versie is op termijn denkbaar en noodzakelijk voor zo'n grote en zware auto. De R-Klasse blijft als zevenzitter verkrijgbaar.

Foto's

1 Reacties

Reageer zelf

Wil je reageren op dit weblog? Vul hieronder je reactie in!

Als je je eenmalig aanmeldt als lid van 7zitter hoef je nooit meer je naam, e-mailadres of de beveiligingscode in te vullen. Bovendien kun je dan zien in welke auto de andere leden rijden, hun profiel bekijken en je eigen profiel aanmaken. Meld je nu aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef je mening

Waar zou u het meest op letten bij de aanschaf van een 7-persoons auto

Laden ... Laden ...

Most wanted

Inloggen