In onze blogs bespreken we het laatste nieuws op het gebied van zevenzitters

Nog geen lid? Registreer nu! Of wachtwoord vergeten?

Blog

Ondertussen in Amerika: Hyundai Palisade

januari 14, 2020, door Janno Roele

De Palisade past met zijn lengte van vijf meter en breedte van twee meter naadloos in het rij’tje auto’s zoals de Toyota Highlander, Nissan Pathfinder en Ford Explorer. Binnen Hyundai wordt de Palisade boven de bij ons bekende Santa Fe gepositioneerd. Uiteraard is de Palisade een volwaardige zevenzitter.

De Palisade is 4,98 meter lang en beschikt over 7 zitplaatsen. Bovendien is deze SUV zeer rijkelijk uitgerust met tal van luxe snufjes, zoals de Driver Talk, een communicatiesysteem tussen bestuurder en de passagiers achteraan, of een gesofisticeerd aircosysteem met ventilatiekanalen in het dak.

Voor de aandrijving zorgt een 3,8 liter V6 benzinemotor die goed is voor 295 pk en 355 Nm, en gekoppeld is aan een achttrapsautomaat en het HTRAC AWD-systeem met centrale meerplatenkoppeling. De Hyundai Palisade heeft in de zomer van 2019 zijn intrede op de Amerikaaanse markt gemaakt.

Wie weet gaan we geïmporteerde Palisade’s op de Nederlandse wegen zien maar bij de dealer hoef je er dus niet voor aan te kloppen. Is deze de moeite van het importeren waard?

Foto's

Reageer zelf

Wil je reageren op dit weblog? Vul hieronder je reactie in!

Als je je eenmalig aanmeldt als lid van 7zitter hoef je nooit meer je naam, e-mailadres of de beveiligingscode in te vullen. Bovendien kun je dan zien in welke auto de andere leden rijden, hun profiel bekijken en je eigen profiel aanmaken. Meld je nu aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ouder artikel: Preview van de Cadillac Escalade 2021 (12 December 2019)

Nieuwer artikel: In 2021: hybride versie van de Ford S-Max en Galaxy (29 January 2020)

Geef je mening

Voor welke energiebron zou u kiezen bij de aanschaf van een zevenzitter?

Laden ... Laden ...

Meest bekeken

Inloggen