In onze blogs bespreken we het laatste nieuws op het gebied van zevenzitters

Nog geen lid? Registreer nu! Of wachtwoord vergeten?

Blog

Opel Zafira niet langer standaard als 7zitter

november 8, 2011, door Janno Roele

Opel heeft ervoor gekozen de nieuwe Opel Zafira in Nederland standaard uit te rusten met vijf zitplaatsen in plaats van de gebruikelijke zeven. De Autovisie meldt dat de importeur daarmee op de markt reageert en dat uit onderzoek blijkt dat de Nederlander de derde zitrij nauwelijks gebruikt. Volgens mij zijn veel lezers hier het daar NIET mee eens! Wil je de Zafira als 7zitter dan moet je nu 895 euro extra betalen.

De 2,2 miljoen eerder gemaakte Opel Zafira's waren allemaal standaard zevenzitters. Wil je de nieuwe Opel Zafira als zevenzitter bestellen dan betaal je dus 895 euro extra maar is de prijs dan ook 895 euro gezakt of hebben we het hier over een verkapte prijsverhoging? Opel sluit zich met de nieuwe Zafira aan bij de concurrentie en laat een USP vallen, dat het standaard een zevenzitter in het segment van de Midsize-MPV's is. Bij Volkswagen (Touran), Ford (C-Max) en Renault (Scenic) zijn een zesde en zevende zitplaats altijd optioneel verkrijgbaar. In het geval van de Ford, Citroën en Renault dient zelfs voor een aparte carrosserievariant te worden gekozen. Zo meldt Autovisie. --- Laat als reactie op dit artikel je mening weten ---

Foto's

Reageer zelf

Wil je reageren op dit weblog? Vul hieronder je reactie in!

Als je je eenmalig aanmeldt als lid van 7zitter hoef je nooit meer je naam, e-mailadres of de beveiligingscode in te vullen. Bovendien kun je dan zien in welke auto de andere leden rijden, hun profiel bekijken en je eigen profiel aanmaken. Meld je nu aan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ouder artikel: Nissan Evalia, nieuwe Nissan met heel veel ruimte (updated) (04 November 2011)

Nieuwer artikel: Opel Sintra, wie kent hem niet… (14 November 2011)

Geef je mening

Van welke klassieke zevenzitter zou een remake moeten komen?

Laden ... Laden ...

Meest bekeken

Inloggen