Het nieuwsoverzicht met artikelen over "zevenzitters"

Nog geen lid, registreer nu! Of wachtwoord vergeten?

Weblog

Opel Zafira Tourer Concept 2011 officieel in beeld

februari 9, 2011, door Janno Roele

Eindelijk is er dan meer te zien van de nieuwe Opel Zafira. Op de autosalon van Geneve neemt Opel een conceptcar van de Opel Zafira 2011 mee. Dit is dus nog niet het productiemodel, maar een voorbode die aangeeft welke designrichting de constructeur met de derde generatie van z'n grootste monovolume uitgaat. Deze zal waarschijnlijk voor 90% gelijk zijn aan het productiemodel wat eind 2011 wordt verwacht.

Opel gebruikt de term 'Lounge on Wheels' om z'n nieuwe Zafira aan te prijzen, en dan voor zeven personen. Volgens het merk is een lounge een plek waar je naartoe wilt om te relaxen, en zo moest het binnenste van de Zafira dus ook zijn. Dit gaat overigens volgens Opel niet ten koste van de zeven zitplaatsen. Zoals we al eerder schreven geldt dat dankzij het flex7-systeem kan de Zafira in enkele seconden kan worden omgebouwd van een personenauto met zeven zitplaatsen tot een bestelwagen met een maximumcapaciteit van 1700 liter. Opel heeft een eer hoog te houden op het gebied van interieurflexibiliteit en de Zafira Tourer Concept is op dat gebied geen uitzondering. De Duitsers hebben daarbij de focus vooral gelegd op de achterste zitrijen. Tenslotte belooft Opel 'de ambitie, kwaliteit en innovatieve techniek van de Insignia'. Op de Autosalon van Genève dus de kennismaking met de nieuwe zevenzitter van Opel.

Foto's

1 Reacties

Reageer zelf

Wil je reageren op dit weblog? Vul hieronder je reactie in!

Als je je eenmalig aanmeldt als lid van 7zitter hoef je nooit meer je naam, e-mailadres of de beveiligingscode in te vullen. Bovendien kun je dan zien in welke auto de andere leden rijden, hun profiel bekijken en je eigen profiel aanmaken. Meld je nu aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ouder artikel: Nieuwe Renault Espace komt pas in 2014 (09 February 2011)

Nieuwer artikel: Nieuwe Chevrolet Captiva – standaard 7zitter – prijs bekend (11 February 2011)

Geef je mening

Waar zou u het meest op letten bij de aanschaf van een 7-persoons auto

Laden ... Laden ...

Most wanted

Inloggen