In onze blogs bespreken we het laatste nieuws op het gebied van zevenzitters

Nog geen lid? Registreer nu! Of wachtwoord vergeten?

Blog

Opvolger Santa Fe – de ix45 – geen 7zitter?

augustus 15, 2011, door Janno Roele

De eerste spyshots van de Hyundai ix45, de opvolger van de Santa Fe, gaan de ronde op het internet. Op zich goed nieuws dus dat we iets meer te weten komen van de plannen rond de ix45. Helaas is het slechte nieuws dat Hyundai heeft geprobeerd de Sante Fe in te krimpen en compacter te maken. Waarschijnlijk gaat daarom het predicaat zevenzitter verloren voor dit model en houdt Hyundai geen zevenzitters meer over in haar aanbod.

Er is nog niet veel bekend over de ix45. De naam ligt helemaal in de Hyundai lijn van de i20, iX20, i30 en i40. Verder zal Hyundai vast inzetten op zuinige en groene motoren. We moeten nog even geduld hebben want in 2012 zou dit model showroom gereed moeten zijn. Wij houden het in de gaten en houden toch, zei het kleine, hoop dat het zevenzitter element blijft! Gerelateerde artikelen: - http://www.7zitter.nl/weblog/detail/hyundai-ix45-is-opvolger-santa-fe-rond-2012 - http://www.7zitter.nl/weblog/detail/wat-dacht-je-van-een-hyundai-9zitter-h1-h300-starex

Foto's

Reageer zelf

Wil je reageren op dit weblog? Vul hieronder je reactie in!

Als je je eenmalig aanmeldt als lid van 7zitter hoef je nooit meer je naam, e-mailadres of de beveiligingscode in te vullen. Bovendien kun je dan zien in welke auto de andere leden rijden, hun profiel bekijken en je eigen profiel aanmaken. Meld je nu aan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ouder artikel: 1.4 TSI Bluemotion Technologies voor Alhambra en Sharan (01 August 2011)

Nieuwer artikel: Infinity JX Concept niet in Nederland (23 August 2011)

Geef je mening

Van welke klassieke zevenzitter zou een remake moeten komen?

Laden ... Laden ...

Meest bekeken

Inloggen