Het nieuwsoverzicht met artikelen over "zevenzitters"

Nog geen lid, registreer nu! Of wachtwoord vergeten?

Weblog

Peugeot 4007 in Duitsland alleen nog als 7zitter en diesel

March 17, 2010, door Janno Roele

Peugeot gaat de 4007 in Duitsland alleen nog aanbieden als zevenzitter met een diesel motor. De zevenzitter wordt bij onze oosterburen dus standaard hoewel ik altijd dacht dat Duitsers kleine gezinnen hebben. Mij snelle conclusie is dat een zevenzitter dus ook voor kleinere gezinnen zijn voordeel bewijst. Daarnaast wordt de 4007 alleen nog als Diesel aangeboden omdat de vraag naar benzine in Duitsland te klein is. In Nederland wordt juist 60% van de 4007 met een benzinemotor verkocht dus het aanbod in Nederland blijft ongewijzigd.

De Duitsers gaan dus alleen gebruik maken van de 2.2 liter dieselmotor, goed voor 156 pk. Volgens de Duitsers is er geen vraag naar de benzineversie. De beslissing het aanbod te verkleinen is een lokale beslissing. Ik neem aan dat hetzelfde geld voor de vijf- versus zevenzitter omdat de vijfzitter ook uit het aanbod is verwijderd. Dus als je over een jaar een jong-gebruikte 4007 uit Duitsland wilt gaan importeren dan weet je dat het een Diesel met zeven zitplaatsen is... In Nederland blijven we de keuze houden voor tussen de 2.4 benzinemotor (170 pk) en de 2.2 dieselmotor (156 pk). bron: autotelegraaf.nl

Foto's

Reageer zelf

Wil je reageren op dit weblog? Vul hieronder je reactie in en laat je naam en e-mailadres achter. Jouw e-mailadres zal niet op de site worden vermeld.

Als je je eenmalig aanmeldt als lid van 7zitter hoef je nooit meer je naam, e-mailadres of de beveiligingscode in te vullen. Bovendien kun je dan zien in welke auto de andere leden rijden, hun profiel bekijken en je eigen profiel aanmaken. Meld je nu aan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ouder artikel: Peugeot 5008: groenere motoren en automaat (17 March 2010)

Nieuwer artikel: Groot geschapen… (18 March 2010)

Volg 7zitter op Facebook

Like 7zitter op Facebook om op de hoogte te blijven van onze updates.

Advertenties

Geef je mening

Ben jij al toe aan een volledig elektrische 7zitter?

Loading ... Loading ...

Most wanted

Inloggen