Het nieuwsoverzicht met artikelen over "zevenzitters"

Nog geen lid, registreer nu! Of wachtwoord vergeten?

Weblog

Peugeot stopt vanaf 1 december met 4007

October 31, 2011, door Janno Roele

Het einde is nabij voor de Peugeot 4007 want vanaf 1 december 2011 is het afgelopen met de 4007 in Nederland. Als je dus echt graag in een SUV van Peugeot wilt rijden dan moet je snel zijn als je dit bij een Nederlandse dealer wilt regelen. Tegenvallende verkoopcijfers lijken de voornaamste reden.

In de eerste 9 maanden van dit jaar zijn er maar 39 4007's verkocht, in dezelfde periode vorig jaar waren dat er nog 74. Twee maanden geleden presenteerde Peugeot de 4008, een wat kleinere SUV op basis van de ASX. Deze SUV is geen zevenzitter meer dus zullen de lezers hier er minder rouwig om zijn dat de 4008 niet naar Nederland komt. Peugeot wil de 4008 in West-Europa alleen met vierwielaandrijving en dieselmotor gaan leveren, terwijl de Nederlandse consument voornamelijk geïnteresseerd is in voorwielaandrijving en een benzinemotor. Als je dan toch nog in een 4007 of 4008 wilt gaan rijden dan moet je uitwijken naar andere landen en gaan importeren...

Foto's

Reageer zelf

Wil je reageren op dit weblog? Vul hieronder je reactie in en laat je naam en e-mailadres achter. Jouw e-mailadres zal niet op de site worden vermeld.

Als je je eenmalig aanmeldt als lid van 7zitter hoef je nooit meer je naam, e-mailadres of de beveiligingscode in te vullen. Bovendien kun je dan zien in welke auto de andere leden rijden, hun profiel bekijken en je eigen profiel aanmaken. Meld je nu aan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ouder artikel: Toyota Prius Wagon goed voor milieu en portemonnee (16 September 2011)

Nieuwer artikel: 7zitter Barometer derde kwartaal 2011 (31 October 2011)

Volg 7zitter op Facebook

Like 7zitter op Facebook om op de hoogte te blijven van onze updates.

Advertenties

Geef je mening

Ben jij al toe aan een volledig elektrische 7zitter?

Loading ... Loading ...

Most wanted

Inloggen