Het nieuwsoverzicht met artikelen over "zevenzitters"

Nog geen lid, registreer nu! Of wachtwoord vergeten?

Weblog

Poll resultaat: Het belangrijkste kenmerk van een 7zitter

July 6, 2010, door Janno Roele

In de afgelopen twee weken hebben jullie kunnen stemmen op de stelling: "Wat is voor jou het belangrijkste kenmerk van een 7zitter?". Twee kenmerken zijn uit deze poll als belangrijk naar voren gekomen en exact met gelijke stemmen geëindigd: de "ruimte op de derde zitrij" en de "bagageruimte die overblijft". Het vermogen, de kleur en de prijs van de auto worden als minder belangrijk ervaren. Ik zeg: allemaal een Renault Grand Espace want als je ziet hoeveel ruimte je daarin hebt en wat je allemaal mee kan nemen op vakantie dat is uitzonderlijk! Niet mee eens reageer dan op dit artikel met jouw 7zitter die het beste aan de kenmerken voldoet...

Uitkomst van de poll op rij: * De ruimte op de derde zitrij --> 38.46% * De bagageruimte die overblijft --> 38.46% * De prijs van de auto --> 11.54% * Het vermogen van de motor --> 7.69% * De kleur van de auto --> 3.85% Volgende poll: "Waar gebruik je 7zitter.nl voor?". Breng je stem uit!

Foto's

Reageer zelf

Wil je reageren op dit weblog? Vul hieronder je reactie in en laat je naam en e-mailadres achter. Jouw e-mailadres zal niet op de site worden vermeld.

Als je je eenmalig aanmeldt als lid van 7zitter hoef je nooit meer je naam, e-mailadres of de beveiligingscode in te vullen. Bovendien kun je dan zien in welke auto de andere leden rijden, hun profiel bekijken en je eigen profiel aanmaken. Meld je nu aan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ouder artikel: Toplijsten modellen en artikelen 7zitter juni 2010 (06 July 2010)

Nieuwer artikel: Onze 5008 (06 July 2010)

Volg 7zitter op Facebook

Like 7zitter op Facebook om op de hoogte te blijven van onze updates.

Advertenties

Geef je mening

Ben jij al toe aan een volledig elektrische 7zitter?

Loading ... Loading ...

Most wanted

Inloggen