In onze blogs bespreken we het laatste nieuws op het gebied van zevenzitters

Nog geen lid? Registreer nu! Of wachtwoord vergeten?

Blog

Preview van de Cadillac Escalade 2021

december 12, 2019, door Janno Roele

Eerder deze week werden de nieuwe Chevrolet Tahoe en Chevrolet Suburban (waar je ook met heel veel mensen inpast), die het platform delen met de volgende Escalade, onthuld. Dankzij AllCarNews hebben we nu onze eerste blik op de nieuwe luxe SUV van Cadillac.

Van de zijkant lijkt de vierde generatie Escalade erg op de nieuwe Tahoe, maar het is de voorkant die helemaal anders is. Het frontpaneel en de grille zijn in lijn met de nieuwste stijl van het merk, die te zien is op de XT6 en de nieuwe CT5. Er is een overvloed aan chroom rondom het rooster en het kozijn. Aan de achterkant zijn er, hoewel niet op deze foto’s te zien, nieuwe LED-achterlichten om de LED’s aan de voorkant aan te vullen. Dit zijn eigenlijk volledige verticale achterlichten voor een dramatischer effect.

Hoewel sommigen misschien teleurgesteld zijn over het feit dat de nieuwe Escalade in een zijprofiel erg lijkt op de Tahoe, is het interieur dramatisch anders. Hoewel het dashboard en de console-indeling van de Tahoe erg eenvoudig zijn, is de nieuwe Escalade allesbehalve. Het dashboardontwerp is in feite bijna hetzelfde als wat we enkele jaren geleden in het Escala-concept hebben gevonden. Let op de digitale schermen met twee niveaus, de afwezigheid van een shifter van de stuurconsole die is vervangen door een normale shifter, fraaie knoppen en veel hout en metalen afwerking. Zowel het cluster van de bestuurdersmaat als het infotainmentscherm zijn aanzienlijk groter dan voorheen.

Foto's

Reageer zelf

Wil je reageren op dit weblog? Vul hieronder je reactie in!

Als je je eenmalig aanmeldt als lid van 7zitter hoef je nooit meer je naam, e-mailadres of de beveiligingscode in te vullen. Bovendien kun je dan zien in welke auto de andere leden rijden, hun profiel bekijken en je eigen profiel aanmaken. Meld je nu aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ouder artikel: Canoo: een elektrische zevenzitter op abonnement (01 October 2019)

Nieuwer artikel: Ondertussen in Amerika: Hyundai Palisade (14 January 2020)

Geef je mening

Voor welke energiebron zou u kiezen bij de aanschaf van een zevenzitter?

Laden ... Laden ...

Meest bekeken

Inloggen