In onze blogs bespreken we het laatste nieuws op het gebied van zevenzitters

Nog geen lid? Registreer nu! Of wachtwoord vergeten?

Blog

Renault Triber een compacte zevenzitter

juli 2, 2019, door Janno Roele

Renault komt met een compacte zevenzitter en noemt deze de Renault Triber. De Triber is een 3,99 meter lange, 1,55 meter brede en 1,62 meter hoge cross-over waarin plek is voor maar liefst zeven inzittenden. De Triber moet Renault helpen zijn verkopen buiten Europa de komende drie jaar tot zo’n 200.000 exemplaren op te voeren (nu ongeveer 100.000 exemplaren). Wat design betreft, past de Triber van voren bezien prima bij de rest van het Renault-gamma. De achterkant van de Triber, die 18,2 centimeter bodemspeling heeft, wijkt echter behoorlijk af van de andere modellen. In het interieur monteert Renault onder meer een 8,9-inch digitaal instrumentarium, al lijkt dit niet standaard te zijn. Op de middenconsole zien we een 8-inch display dat bij het (tevens optionele) infotainmentsysteem hoort.

De derde zitrij is uitneembaar en wie die twee losse zetels thuislaat, heeft een vijfzitter met – volgens Renault – de grootste bagageruimte in zijn klasse. Wie de achterste twee stoelen verwijdert, heeft 625 liter bagageruimte. Wie een stoel laat staan kan 320 liter aan bagage meenemen. Wie toch echt met zeven man op pad wil, moet het echter met 84 liter stellen (net genoeg voor je kratje pils?!).

Foto's

Reageer zelf

Wil je reageren op dit weblog? Vul hieronder je reactie in!

Als je je eenmalig aanmeldt als lid van 7zitter hoef je nooit meer je naam, e-mailadres of de beveiligingscode in te vullen. Bovendien kun je dan zien in welke auto de andere leden rijden, hun profiel bekijken en je eigen profiel aanmaken. Meld je nu aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef je mening

Voor welke energiebron zou u kiezen bij de aanschaf van een zevenzitter?

Laden ... Laden ...

Meest bekeken

Inloggen