In onze blogs bespreken we het laatste nieuws op het gebied van zevenzitters

Nog geen lid? Registreer nu! Of wachtwoord vergeten?

Blog

Resultaten poll: waarom rij jij een 7zitter?

september 10, 2010, door Janno Roele

De afgelopen weken heb je je stem kunnen laten klinken m.b.t. de vraag "waarom rij jij een 7zitter". Vandaag is de poll gesloten en zijn de resultaten bekend. Het overgrote deel van de bezoekers, ruim 73%, hebben een gezin met vier kinderen. Nog eens 6,7% heeft zelfs meer dan vier kinderen. Dat maakt deze site voor een belangrijk deel een site voor "grote gezinnen" en val ik zelf ook in de doelgroep.

Bijna 12% van de bezoekers heeft geen 7zitter, ruim 5% gebruikt de 7zitter voor het vervoeren van het sportteam. Iets wat ik toch ook veel hoor bij ouders met sportende kinderen. Daarnaast zijn er ook grootouders die de 7zitter gebruiken voor de kleinkinderen en zijn er bezoekers die 7zitplaatsen hebben alleen omdat deze standaard in de auto zitten. Nieuwe poll De nieuwe poll biedt een keuze: "Welke auto zou jij rijden als je moest kiezen tussen:" - Citroen C8 - Dacia Logan MCV - Ford Galaxy - Peugeot 5008 - Renault Espace - Volkswagen Sharan Ben benieuwd naar de resultaten...

Foto's

Reageer zelf

Wil je reageren op dit weblog? Vul hieronder je reactie in!

Als je je eenmalig aanmeldt als lid van 7zitter hoef je nooit meer je naam, e-mailadres of de beveiligingscode in te vullen. Bovendien kun je dan zien in welke auto de andere leden rijden, hun profiel bekijken en je eigen profiel aanmaken. Meld je nu aan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ouder artikel: Facelift Renault Espace op Autosalon Parijs? (10 September 2010)

Nieuwer artikel: Volkswagen prijst Caddy Maxi en Combi (10 September 2010)

Geef je mening

Van welke klassieke zevenzitter zou een remake moeten komen?

Laden ... Laden ...

Meest bekeken

Inloggen