Het nieuwsoverzicht met artikelen over "zevenzitters"

Nog geen lid, registreer nu! Of wachtwoord vergeten?

Weblog

Rij jij straks in een Mini 7zitter? Wordt aan gewerkt!

June 14, 2010, door Janno Roele

Ik dacht dus altijd dat een Mini zijn naam eer moest aandoen en dus niet al te groot zou gaan worden maar bij Mini denken ze daar anders over. Wat al ingezet was door het ontwikkelen van de cross-over Mini Countryman krijgt nu een vervolg. Bronnen van Auto Express onthullen namelijk dat Mini plannen heeft om een (nog grotere) 7zitter versie van de Countryman te maken. Met dit model wil Mini zich gaan mengen in het 7zitter segment en concurreren met de Nissan Qashqai+2 en de meer traditionele 7zitter als de Volkswagen Touran.

Volgens Dr Wolfgang Armbrecht, global head of MINI brand management, kan de Countryman zeker nog groter gemaakt worden. "We could take the wheelbase from 2.60m to around 2.70m," heeft hij gezegd. Een Countryman Plus zullen we maar zeggen. Deze Countryman Plus zou dan worden voorzien van zeven zitplaatsen. Voor de echte mini fans met grote gezinnen dus de oplossing! Je kan blijven rijden in een mini en toch het hele gezin vervoeren! Hoe serieus Mini is is nog onduidelijk omdat er met geen woord wordt gesproken over wanneer we de introductie van deze nieuwe 7zitter kunnen verwachten. bron: Autoexpress

Foto's

Reageer zelf

Wil je reageren op dit weblog? Vul hieronder je reactie in en laat je naam en e-mailadres achter. Jouw e-mailadres zal niet op de site worden vermeld.

Als je je eenmalig aanmeldt als lid van 7zitter hoef je nooit meer je naam, e-mailadres of de beveiligingscode in te vullen. Bovendien kun je dan zien in welke auto de andere leden rijden, hun profiel bekijken en je eigen profiel aanmaken. Meld je nu aan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Volg 7zitter op Facebook

Like 7zitter op Facebook om op de hoogte te blijven van onze updates.

Advertenties

Geef je mening

Ben jij al toe aan een volledig elektrische 7zitter?

Loading ... Loading ...

Most wanted

Inloggen