Het nieuwsoverzicht met artikelen over "zevenzitters"

Nog geen lid, registreer nu! Of wachtwoord vergeten?

Weblog

Rijtest nieuwe KIA Sorento

January 26, 2015, door Janno Roele

Uiteraard lezen wij ook veel op andere websites over alles wat 7zitter is en daarbij kwamen we op de website van autowereld.com een goede rijtest tegen van de nieuwe KIA Sorento die we onze bezoekers niet willen onthouden. Voor 55.000 euro rij je al in een hele complete gloednieuwe SUV zevenzitter.

Op onze site lichten we nog wel even de zevenzitservaring eruit... Autowereld.com zegt daarover "De derde zitrij vormt de grootste verrassing, want hier kunnen zelfs volwassenen heel behoorlijk zitten. Tot 1,85 m kun je het op deze twee volledig opklapbare stoelen gerust een uurtje volhouden. En als de nood aan de man is ook nog wel een uurtje meer.". En verder "Net als bij elke zevenzitter is er één maar; de bagageruimte is bij alle zeven plaatsen in gebruik niet voldoende. Dan zal er voor de vakantie een dakkoffer gemonteerd moeten worden." Lees meer: Nieuwe Sorento terecht Kia's nieuwe vaandeldrager

Foto's

Reageer zelf

Wil je reageren op dit weblog? Vul hieronder je reactie in en laat je naam en e-mailadres achter. Jouw e-mailadres zal niet op de site worden vermeld.

Als je je eenmalig aanmeldt als lid van 7zitter hoef je nooit meer je naam, e-mailadres of de beveiligingscode in te vullen. Bovendien kun je dan zien in welke auto de andere leden rijden, hun profiel bekijken en je eigen profiel aanmaken. Meld je nu aan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ouder artikel: Kind aan boord! Veilig op weg met het hele gezin (17 December 2014)

Nieuwer artikel: Nieuwe BMW zevenzitter: de BMW X1 (26 January 2015)

Volg 7zitter op Facebook

Like 7zitter op Facebook om op de hoogte te blijven van onze updates.

Advertenties

Geef je mening

Wat is jouw nummer 1 uit de top 10?

Loading ... Loading ...

Most wanted

Inloggen