In onze blogs bespreken we het laatste nieuws op het gebied van zevenzitters

Nog geen lid? Registreer nu! Of wachtwoord vergeten?

Blog

Samenvatting van Februari 2010

maart 1, 2010, door Janno Roele

Hoewel er nog niet echt heel veel publiciteit is gegeven aan de lancering van de website 7zitter.nl is deze site de afgelopen maand al goed bezocht. We mochten ruim 1300 bezoekers verwelkomen die gezamenlijk ruim 5.500 pagina bekeken. Blij om te merken dat de informatie die we op deze site publiceren interessant lijkt te zijn en gevonden wordt. In dit artikel geven we een samenvatting van februari 2010.

In februari zijn 19 artikelen gepubliceerd op het weblog. De top 3 meest gelezen artikelen is als volgt: 1. Modelbouwer onzorgvuldig met de Touareg 2010 2. Maak van je Volvo V70 een 7zitter 3. Nieuwe Volkswagen Sharan met schuifdeuren (4 maart officiele presentatie)... De top zes meest bekeken uitvoeringen van februari bestaat uit de volgende selectie: 1. Dodge Journey 2.4 se 2. Dacia Logan MCV 1.5dci ambiance 7p 3. Volvo XC90 2.4d5 kinetic geartronic aut - was auto van de maand februari 4. Citroën C8 2.0 16v prestige 5. Volkswagen Caddy combi maxi 2.0 comfortline ecofuel 6. Ford S-Max 2.0 trend De Dodge Journey 2.4 se blijft de ranglijsten aanvoeren daarnaast is de Volvo XC90 2.4d5 als derde in de lijst opgenomen. De Volvo was auto van de maand februari! In februari is het beeld van veel bekeken uitvoeringen in ieder geval een stuk meer in balans dan in januari. Waar in januari de focus bijna helemaal op de SUV's lag is in februari het beeld wat meer verdeeld. De Dacia Logan blijft goed scoren maar daarnaast zijn ook de C8 en de Ford S-Max in opkomst. In het segment carrosserie "Bus" is ook de Caddy veel bekeken...

Foto's

1 Reacties

Reageer zelf

Wil je reageren op dit weblog? Vul hieronder je reactie in!

Als je je eenmalig aanmeldt als lid van 7zitter hoef je nooit meer je naam, e-mailadres of de beveiligingscode in te vullen. Bovendien kun je dan zien in welke auto de andere leden rijden, hun profiel bekijken en je eigen profiel aanmaken. Meld je nu aan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef je mening

Van welke klassieke zevenzitter zou een remake moeten komen?

Laden ... Laden ...

Meest bekeken

Inloggen