In onze blogs bespreken we het laatste nieuws op het gebied van zevenzitters

Nog geen lid? Registreer nu! Of wachtwoord vergeten?

Blog

Samenvatting van Maart 2010

april 2, 2010, door Janno Roele

Maart was een mooie maand voor 7zitter. Met name de autoshow in Genève heeft veel zevenzitter nieuws gebracht. Wat dacht je van de nieuwe Sharan en nieuws rondom de Mazda 5. Worden schuifdeuren nu meer de standaard of niet. Daarnaast was in maart de auto van de maand de Citroën C8. Dit zie je gelijk terug in de meest populaire auto's bekeken in maart. Qua bezoekers mogen we ook niet klagen. Inmiddels staat de teller op bijna 1.800. Dit zijn er 500 meer dan in februari. In april hopen we dat er meer leden bijkomen, er meer wordt gereageerd op artikelen en de verzameling gebruikerservaring zich uitbreid.

In maart zijn 15 artikelen gepubliceerd op het weblog. Iets minder dan normaal maar dat heeft er vast mee te maken dat bij mij thuis een baby is geboren en het soms even aan de tijd ontbrak. De top 3 meest gelezen artikelen is als volgt: 1. Hyundai ix45 is opvolger Santa Fe rond 2012 2. Maak van je Volvo V70 een 7zitter 3. Actiemodel van Renault: Grand Espace Série Limitée Celsium - veel luxe en voordeel Heel opmerkelijk is dat het artikel over de Hyundai ix45, de opvolger van de Santa Fe, erg veel is gelezen. Veel mensen kijken hier naar uit blijkbaar. We blijven de ontwikkelingen volgen. Daarnaast wordt het artikel over de derde zitrij in de Volvo V70 veel gelezen. Misschien toch nog eens overwegen om mijn eigen V70 om te bouwen! De top vijf meest bekeken uitvoeringen van februari bestaat uit de volgende selectie: 1. Citroën C8 2.0 16v prestige 2. Dodge Journey 2.4 se 3. Dacia Logan MCV 1.5dci ambiance 7p 4. Volvo XC90 2.4d5 kinetic geartronic aut - was auto van de maand februari 5. Peugeot 5008 1.6vti sr 7p De Dodge Journey 2.4 se is na twee maanden van de eerste plaats verdrongen door de Citroën C8. Niet verwonderlijk aangezien de C8 de auto van de maand was. De Dacia en de Volvo blijven hogen ogen gooien. Een nieuwe binnenkomer deze maand in de top 5 is de Peugeot 5008. Zou dit komen door de groenere motoren en de automaat waar Peugeot in maart mee naar buiten kwam?

Foto's

Reageer zelf

Wil je reageren op dit weblog? Vul hieronder je reactie in!

Als je je eenmalig aanmeldt als lid van 7zitter hoef je nooit meer je naam, e-mailadres of de beveiligingscode in te vullen. Bovendien kun je dan zien in welke auto de andere leden rijden, hun profiel bekijken en je eigen profiel aanmaken. Meld je nu aan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ouder artikel: Ware grote komt van binnen… (30 March 2010)

Nieuwer artikel: De ‘nieuwe’ man rijdt in een….. (02 April 2010)

Geef je mening

Van welke klassieke zevenzitter zou een remake moeten komen?

Laden ... Laden ...

Meest bekeken

Inloggen