In onze blogs bespreken we het laatste nieuws op het gebied van zevenzitters

Nog geen lid? Registreer nu! Of wachtwoord vergeten?

Blog

Samenvatting van Mei 2010

juni 1, 2010, door Janno Roele

In de maand mei is 7zitter.nl meer dan 3.400 keer bezocht! We zien nog steeds een gestage groei in het aantal bezoekers. Ook is het aantal reacties op artikelen gegroeid. Leuk als er soms discussie ontstaat op basis van een weblog artikel. In totaal zijn er bijna 12.000 pagina's bekeken. Hierbij zien we dat de modellendatabase en de vergelijkfunctie erg vaak wordt gebruikt. In dit artikel zoals gebruikelijk de top 3 weblog artikelen en de top 5 meest bekeken uitvoeringen!

De top 3 meest gelezen artikelen is als volgt:

  1. Maak van je Volvo V70 een 7zitter
  2. Gewoon met z'n vieren op de achterbank met de Multimac
  3. Hyundai ix45 is opvolger Santa Fe rond 2012
Het artikel over de derde zitrij in de Volvo is een zeer gewild artikel! Zijn denk ik toch veel mensen die de behoefte hebben de V70 om te bouwen. Maar deze maand hebben we hier ook een alternatief beschreven: de Multimac. Ben benieuwd welke afwegingen jullie maken. In juni willen we gaan kijken naar een universele achterbank en daar iets over schrijven. Opties genoeg dus! De top vijf meest bekeken uitvoeringen van mei bestaat uit de volgende selectie:
  1. Mitsubishi Grandis 2.4 intense 7p - was auto van de maand mei
  2. Peugeot 5008 1.6vti sr 7p
  3. Citroën C8 2.0 16v prestige
  4. Dodge Journey 2.4 se
  5. Dacia Logan MCV 1.5dci ambiance 7p
Deze maand het meest bekeken model: de Mitsubishi Grandis! Niet zo gek want dit was de auto van de maand mei! Een uitstekende keuze dus, behoeft niet veel toelichting! De overige modellen spreken ook tot de verbeelding en hebben we allemaal al eerder in de top 5 teruggezien. Misschien moeten we volgende maand een lijstje maken van de 5 meest bekeken modellen van het eerste halfjaar! Kijken of juni daar nog veel verandering in kan brengen!

Foto's

Reageer zelf

Wil je reageren op dit weblog? Vul hieronder je reactie in!

Als je je eenmalig aanmeldt als lid van 7zitter hoef je nooit meer je naam, e-mailadres of de beveiligingscode in te vullen. Bovendien kun je dan zien in welke auto de andere leden rijden, hun profiel bekijken en je eigen profiel aanmaken. Meld je nu aan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ouder artikel: Opgeven is geen optie: Alpe d’Huzes (31 May 2010)

Nieuwer artikel: Volkswagen Touran met 20% bijtelling (1.2 TSI BleuMotion) (02 June 2010)

Geef je mening

Van welke klassieke zevenzitter zou een remake moeten komen?

Laden ... Laden ...

Meest bekeken

Inloggen