Het nieuwsoverzicht met artikelen over "zevenzitters"

Nog geen lid, registreer nu! Of wachtwoord vergeten?

Weblog

Schuifdeuren wordt het helemaal: Mazda 5 trendsetter?

maart 4, 2010, door Janno Roele

Bij deze nieuwe foto's uit Genève van de Mazda5. De schuifdeuren blijven maar zijn wel verder verbeterd. Gisteren schreven we al over de nieuwe Ford Grand C-Max en kort daarvoor over de vernieuwde Volkswagen Sharan en die zijn de Mazda5 in de schuifdeuren gevolgd. Dat scheelt deuken bij het uitstappen van je eigen passagiers/kinderen op andere auto's...

De Mazda5 is een echte 7zitter en door de schuifdeuren is het eenvoudig in- en uitstappen op de tweede en derde zitrij. Wel zo comfortabel. De basis van de Mazda5 en de Ford Grand C-Max is hetzelfde dus daarom is het niet heel verbazend dat beide over schuifdeuren beschikken. Verder moet de Mazda5 een stuk zuiniger rijden dan zijn voorganger. Hierover hebben we al eerder geschreven in het artikel .

Foto's

Reageer zelf

Wil je reageren op dit weblog? Vul hieronder je reactie in!

Als je je eenmalig aanmeldt als lid van 7zitter hoef je nooit meer je naam, e-mailadres of de beveiligingscode in te vullen. Bovendien kun je dan zien in welke auto de andere leden rijden, hun profiel bekijken en je eigen profiel aanmaken. Meld je nu aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ouder artikel: Voor elk wat wils… (03 March 2010)

Nieuwer artikel: ‘a steel wagon carry all…?!’ (08 March 2010)

Geef je mening

Waar zou u het meest op letten bij de aanschaf van een 7-persoons auto

Laden ... Laden ...

Most wanted

Inloggen