In onze blogs bespreken we het laatste nieuws op het gebied van zevenzitters

Nog geen lid? Registreer nu! Of wachtwoord vergeten?

Blog

Skoda Yeti als zevenzitter…

juni 22, 2013, door Janno Roele

Gisteren in de BNR Autoshow stond Skoda in het middelpunt van de belangstelling. Daarin kwam de Skoda Yeti ter sprake. De Tsjechen komen met een grote versie van de Yeti. Deze grote versie wordt een zevenzitter (7zitter) die staat op het modulaire MQB-platform van haar moeder Volkswagen (krijgt de volgende generatie Volkswagen Touareg als basis).

Er is nog niet veel nieuws over deze nieuwe Yeti maar dat hij gaat komen lijkt wel bijna zeker. We blijven het nieuws van Skoda in de gaten houden en houden jullie op de hoogte! Wat bij mij wel weer blijft hangen is of Volkswagen in deze lijn ook plannen heeft op de Touareg als zevenzitter op de markt te brengen aangezien het platform (modulaire MQB-platform) daar wel de mogelijkheden toe zal gaan bieden? We zullen het zien...

Foto's

1 Reacties

Reageer zelf

Wil je reageren op dit weblog? Vul hieronder je reactie in!

Als je je eenmalig aanmeldt als lid van 7zitter hoef je nooit meer je naam, e-mailadres of de beveiligingscode in te vullen. Bovendien kun je dan zien in welke auto de andere leden rijden, hun profiel bekijken en je eigen profiel aanmaken. Meld je nu aan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ouder artikel: Ford S-Max heeft voor vele de voorkeur… maar waarom? (24 May 2013)

Nieuwer artikel: Fiat 500L Living als kleinste 7zitter (24 June 2013)

Geef je mening

Welk automerk zou (weer) een zevenzitter moeten gaan maken?

Laden ... Laden ...

Meest bekeken

Inloggen