Het nieuwsoverzicht met artikelen over "zevenzitters"

Nog geen lid, registreer nu! Of wachtwoord vergeten?

Weblog

Skoda Yeti als zevenzitter…

June 22, 2013, door Janno Roele

Gisteren in de BNR Autoshow stond Skoda in het middelpunt van de belangstelling. Daarin kwam de Skoda Yeti ter sprake. De Tsjechen komen met een grote versie van de Yeti. Deze grote versie wordt een zevenzitter (7zitter) die staat op het modulaire MQB-platform van haar moeder Volkswagen (krijgt de volgende generatie Volkswagen Touareg als basis).

Er is nog niet veel nieuws over deze nieuwe Yeti maar dat hij gaat komen lijkt wel bijna zeker. We blijven het nieuws van Skoda in de gaten houden en houden jullie op de hoogte! Wat bij mij wel weer blijft hangen is of Volkswagen in deze lijn ook plannen heeft op de Touareg als zevenzitter op de markt te brengen aangezien het platform (modulaire MQB-platform) daar wel de mogelijkheden toe zal gaan bieden? We zullen het zien...

Foto's

1 Reacties

Reageer zelf

Wil je reageren op dit weblog? Vul hieronder je reactie in en laat je naam en e-mailadres achter. Jouw e-mailadres zal niet op de site worden vermeld.

Als je je eenmalig aanmeldt als lid van 7zitter hoef je nooit meer je naam, e-mailadres of de beveiligingscode in te vullen. Bovendien kun je dan zien in welke auto de andere leden rijden, hun profiel bekijken en je eigen profiel aanmaken. Meld je nu aan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ouder artikel: Ford S-Max heeft voor vele de voorkeur… maar waarom? (24 May 2013)

Nieuwer artikel: Fiat 500L Living als kleinste 7zitter (24 June 2013)

Volg 7zitter op Facebook

Like 7zitter op Facebook om op de hoogte te blijven van onze updates.

Advertenties

Geef je mening

Ben jij al toe aan een volledig elektrische 7zitter?

Loading ... Loading ...

Most wanted

Inloggen