In onze blogs bespreken we het laatste nieuws op het gebied van zevenzitters

Nog geen lid? Registreer nu! Of wachtwoord vergeten?

Blog

Sla je slag bij de uitverkoop van Dodge en Chrysler

augustus 16, 2010, door Janno Roele

De merken Chrysler en Dodge gaan vanaf volgend jaar van het Europese toneel verdwijnen en de importeur heeft besloten daarom nu een uitverkoop te houden. Wil je dus in een mooie 7zitter als de Chrysler Voyager of Dodge Journey rijden dan is nu de tijd om je slag te slaan en goedkoop aan een nieuwe auto te komen. Op de site www.outlet-sale.nl tref je verschillende voordelig geprijsde Chrysler- en Dodgemodellen aan.

De afgebeelde auto's staan overigens gewoon bij de dealers. De aflevering vindt daar dan ook plaats. Ook de voorwaarden zijn gelijk zoals bijvoorbeeld de "privilege service" waarbij je tijdens de fabrieksgarantie periode bij pech onderweg of andere calamiteiten gebruik kunt maken van reparatie ter plaatse (afhankelijk van de situatie), wegsleephulp, vervangend vervoer en hotelovernachtingen voor alle inzittenden. Een model dat bijvoorbeeld met veel voordeel wordt aangeboden, is de "Dodge Journey SXT 2.4i Platinum ". Normaal kost hij € 40.980,-, nu mag de zevenzitter voor € 31.350,- weg. Dit scheelt toch € 9.630,-. Of anders de "Chrysler Grand Voyager 3.8i V6 Signature Series" die van € 61.920,- voor € 54.990,- wordt aangeboden wat toch € 6.930,- scheelt. Fiat, dat een belang heeft van 20% in Chrysler, heeft eerder dit jaar besloten dat alleen Jeep nog overblijft in Europa. Lancia en Chrysler zullen onder hun eigen label min of meer hetzelfde modelaanbod voeren. Het Italiaanse merk neemt dan Europa voor rekening, terwijl de Amerikaan bij Chrysler terecht kan. Overigens kun je volgens een woordvoerder van beide merken wel gewoon de Chrysler-variant bestellen bij de toekomstige Lancia-dealers. Bron: Autovisie

Foto's

Reageer zelf

Wil je reageren op dit weblog? Vul hieronder je reactie in!

Als je je eenmalig aanmeldt als lid van 7zitter hoef je nooit meer je naam, e-mailadres of de beveiligingscode in te vullen. Bovendien kun je dan zien in welke auto de andere leden rijden, hun profiel bekijken en je eigen profiel aanmaken. Meld je nu aan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef je mening

Welk automerk zou (weer) een zevenzitter moeten gaan maken?

Laden ... Laden ...

Meest bekeken

Inloggen