In onze blogs bespreken we het laatste nieuws op het gebied van zevenzitters

Nog geen lid? Registreer nu! Of wachtwoord vergeten?

Blog

Spyshot van de Hyundai i30 MPV – ook als zevenzitter – in de Alpen

juni 17, 2010, door Janno Roele

Vandaag verschenen op de website autoexpress.co.uk spyshots van de Hyundai i30 MPV. De nieuwe auto wordt momenteel getest in de Alpen. De nieuwe auto is geïnspireerd door het HED-5 iMode concept dat werd getoond op Motor Show van Genève in 2008. In tegenstelling tot het concept waar plaats was voor zes zitplaatsen wordt de i30 MPV standaard een 7zitter met vijf volwaardige zitplaatsen en twee zitplaatsen in de achterbak voor kinderen of voor korte ritjes met volwassenen.

Style staat hoog op de agenda! De auto heeft de grille overgenomen van de ix35 crossover, naar achteren gebogen koplampen en een sportieve uitstraling. Onder de motorkap zullen waarschijnlijk een 1,6-liter vier-cilinder benzinemotor en een 1,7-liter viercilinder diesel tot de mogelijkheden behoren. De diesel motor zal goed zijn voor 113 pk (84 kW / 115 pk) en 255 Nm koppel, met een CO2 uitstoot van 139 gram per kilometer. Naar verwachting zal de verkoop starten in het voorjaar van 2011, de i30 MPV zal waarschijnlijk worden onthuld op de Motor Show van Genève maart 2011. Bron: autoexpress.co.uk

Foto's

Reageer zelf

Wil je reageren op dit weblog? Vul hieronder je reactie in!

Als je je eenmalig aanmeldt als lid van 7zitter hoef je nooit meer je naam, e-mailadres of de beveiligingscode in te vullen. Bovendien kun je dan zien in welke auto de andere leden rijden, hun profiel bekijken en je eigen profiel aanmaken. Meld je nu aan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef je mening

Welk automerk zou (weer) een zevenzitter moeten gaan maken?

Laden ... Laden ...

Meest bekeken

Inloggen