Weblog

SsangYong XAVL zevenzitter


Het Koreaanse merk SsangYong komt met “eXciting” nieuws namelijk de eXciting Authentic Vehicle Long, kortweg XAVL. Een studiemodel van een zevenzits SUV. SsangYong gebruikt het salon van Genève om een nieuwe concept te presenteren. Dit is de verlengde versie van de XAV, een SUV-concept dat in 2015 in Frankfurt werd voorgesteld, goed voor zeven personen.

Het Zuid-Koreaanse automerk ziet zijn nieuwste creatie als een combinatie van de robuustheid van een SUV met de veelzijdigheid en ruimte van een MPV.

Het concept biedt plaats aan zeven inzittenden. Een touchscreen biedt toegang tot de meeste functies van het concept.

Verrassend genoeg voor een concept, heeft de XAVL geen hybride of volledig elektrische aandrijving. Onder de motorkap kan een benzinemotor of een dieselmotor liggen.

Foto's

  • SsangYong XAVL zevenzitter
  • SsangYong XAVL zevenzitter
  • SsangYong XAVL zevenzitter

Reacties

Er is (nog) niet gereageerd.

Reageer zelf

Wil je reageren op dit weblog? Vul hieronder je reactie in en laat je naam en e-mailadres achter. Jouw e-mailadres zal niet op de site worden vermeld.

Als je je eenmalig aanmeldt als lid van 7zitter hoef je nooit meer je naam, e-mailadres of de beveiligingscode in te vullen. Bovendien kun je dan zien in welke auto de andere leden rijden, hun profiel bekijken en je eigen profiel aanmaken. Meld je nu aan.

Naam:
E-mailadres:
Type deze beveiligingscode over:

Ouder artikel: Vernieuwde SUV Mitsubishi Outlander 2017 (01 februari 2017)

Nieuwer artikel: Volgende generatie Dacia Duster wordt zevenzitter (23 februari 2017)