Het nieuwsoverzicht met artikelen over "zevenzitters"

Nog geen lid, registreer nu! Of wachtwoord vergeten?

Weblog

SsangYong XLV Air concept

October 14, 2015, door Janno Roele

Het lijkt erop dat het prototype van SsangYong een zevenzitter gaat worden waarmee we weer een SsangYong aan het zevenzitter aanbod kunnen toevoegen. In Frankfurt is het prototype als opvolger van de Tivoli gepresenteerd. Het zal nog wel even duren voordat deze daadwerkelijk op de Nederlandse wegen te bewonderen is...

De Ssangyong XLV Air wordt beschreven als een lange versie van de Tivoli. Ssangyong geeft nog niet veel details van nog de auto vrij maar geeft aan dat het een ruime auto zal zijn. Daarnaast zou de motorkeuze bestaan uit een 1,6 - liter benzinemotor of een 1,6 - liter dieselmotor. Verwacht wordt dus dat dit een zevenzitter zal zijn.

Foto's

Reageer zelf

Wil je reageren op dit weblog? Vul hieronder je reactie in en laat je naam en e-mailadres achter. Jouw e-mailadres zal niet op de site worden vermeld.

Als je je eenmalig aanmeldt als lid van 7zitter hoef je nooit meer je naam, e-mailadres of de beveiligingscode in te vullen. Bovendien kun je dan zien in welke auto de andere leden rijden, hun profiel bekijken en je eigen profiel aanmaken. Meld je nu aan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Volg 7zitter op Facebook

Like 7zitter op Facebook om op de hoogte te blijven van onze updates.

Advertenties

Geef je mening

Ben jij al toe aan een volledig elektrische 7zitter?

Loading ... Loading ...

Most wanted

Inloggen