Het nieuwsoverzicht met artikelen over "zevenzitters"

Nog geen lid, registreer nu! Of wachtwoord vergeten?

Weblog

Subaru Crossover 7 Concept

februari 14, 2014, door Janno Roele

Subaru heeft onlangs het einde van de Tribeca aangekondigd, maar heeft onlangs op de Tokyo Motor Show een mogelijke opvolger gepresenteerd. De Crossover 7 Concept! Zoals de naam al doet vermoeden is dit een crossover met zeven zitplaatsen.

Subaru wil graag de Tribeca vervangen door een soort MPV-achtig zevenzits model, zo liet Subaru topman Yasuyuki Yoshinaga al eerder weten. Deze Crossover 7 Concept gaat die rol mogelijk krijgen. De topman kreeg veel verzoeken van met name Amerikaanse dealers om een zevenzits MPV model te lanceren. Hoewel Subaru de auto omschrijft als een crossover heeft het model meer weg van een wagon en MPV. Details over de Crossover 7 Concept zijn nog niet vrijgegeven door Subaru. Voor de VS is het in ieder geval een belangrijk model. Of de auto ook in Europa wordt aangeboden kan de Nederlandse importeur nog niet bevestigen.

Foto's

Reageer zelf

Wil je reageren op dit weblog? Vul hieronder je reactie in!

Als je je eenmalig aanmeldt als lid van 7zitter hoef je nooit meer je naam, e-mailadres of de beveiligingscode in te vullen. Bovendien kun je dan zien in welke auto de andere leden rijden, hun profiel bekijken en je eigen profiel aanmaken. Meld je nu aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ouder artikel: Laadgedrag van Plug-in Hybride heel bepalend (06 January 2014)

Nieuwer artikel: Fiat Freemont Cross het nieuwtje van Fiat (24 February 2014)

Geef je mening

Als ik een 7-persoons Volkswagen zou rijden, zou ik kiezen voor de...

Laden ... Laden ...

Most wanted

Inloggen