In onze blogs bespreken we het laatste nieuws op het gebied van zevenzitters

Nog geen lid? Registreer nu! Of wachtwoord vergeten?

Blog

Subaru Tribeca nu echt einde oefening…

oktober 23, 2013, door Janno Roele

Deze zevenzitter was al een tijdje niet meer te krijgen hier in Nederland, om precies te zijn sinds 2010, maar nu is het doel definitief gevallen voor de Subaru Tribeca. In 2005 gelanceerd als B9 Tribeca en genoemd naar een hippe regio in New York! Te weinig interesse, te dorstig en teveel CO2-uitstoot is en slechte combinatie in deze tijden. In de VS heeft de Tribeca het tot voor kort volgehouden maar het model gaat er in de VS nu ook uit. Eind januari is het ermee gedaan, na zo'n 80.000 verkochte exemplaren.

Aanvankelijk heette de auto B9 Tribeca, later verviel het 'B9' en maakte het opvallende front met de vliegtuigvormige grille plaats voor een wat gematigder voorgevel. Volgens Subaru betekent dit overigens niet het einde van de aanwezigheid van het merk in deze klasse; er wordt gewerkt aan een opvolger, die opnieuw over drie zitrijen zal beschikken. Hier is alleen nog niets over bekend. Nog even voor het nageslacht, in een review werden de volgen plus en minpunten geconcludeerd (blijft subjectief): Plus + Hoog comfortniveau + Lichte besturing + Spraakmakende styling Min - Hoog verbruik - Geen bochtenridder - Smaakgevoelig

Foto's

Reageer zelf

Wil je reageren op dit weblog? Vul hieronder je reactie in!

Als je je eenmalig aanmeldt als lid van 7zitter hoef je nooit meer je naam, e-mailadres of de beveiligingscode in te vullen. Bovendien kun je dan zien in welke auto de andere leden rijden, hun profiel bekijken en je eigen profiel aanmaken. Meld je nu aan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ouder artikel: Nieuwe zevenzitter van Mercedes: Mercedes Citan (17 October 2013)

Nieuwer artikel: Autoverzekering voor de ruimere klasse (25 October 2013)

Geef je mening

Van welke klassieke zevenzitter zou een remake moeten komen?

Laden ... Laden ...

Meest bekeken

Inloggen