In onze blogs bespreken we het laatste nieuws op het gebied van zevenzitters

Nog geen lid? Registreer nu! Of wachtwoord vergeten?

Blog

Tesla Model S met verlengde wielbasis

juni 20, 2014, door Janno Roele

Waarschijnlijk nog vóór het eind van het jaar komt Tesla met een langere versie van de Model S. Dat zegt een Tesla-insider die anoniem wil blijven. De auto zal in de VS, Europa en China geleverd worden. Goed nieuws dus voor diegene die de Tesla als zevenzitter gebruiken aangezien dit zal leiden tot meer zitruimte!

De update gaat verder dan werd gedacht. Een Tesla insider vertelde GAS2 dat de Tesla Model S opgerekt zal worden voor extra beenruimte. Die van de huidige versie bedraagt al 2,96 meter, dus de LWB-versie zal een wielbasis van meer dan 3 meter krijgen. Vermoedelijk zal de Model S een extra accupakket krijgen om de toename van het gewicht te kunnen compenseren. Dit nieuws is niet alleen interessant voor Amerikaanse en Europese markt. Een verlengde Model S zal met name aftrek vinden op de Chinese markt, waar de welgestelden zich liever rond laten rijden dan zelf achter het stuur plaatsnemen in verband met lange files.

Foto's

Reageer zelf

Wil je reageren op dit weblog? Vul hieronder je reactie in!

Als je je eenmalig aanmeldt als lid van 7zitter hoef je nooit meer je naam, e-mailadres of de beveiligingscode in te vullen. Bovendien kun je dan zien in welke auto de andere leden rijden, hun profiel bekijken en je eigen profiel aanmaken. Meld je nu aan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ouder artikel: Je kan ook een auto huren als je op vakantie gaat… (18 June 2014)

Nieuwer artikel: Ooit gehoord van: KIA Sedona (23 June 2014)

Geef je mening

Van welke klassieke zevenzitter zou een remake moeten komen?

Laden ... Laden ...

Meest bekeken

Inloggen