In onze blogs bespreken we het laatste nieuws op het gebied van zevenzitters

Nog geen lid? Registreer nu! Of wachtwoord vergeten?

Blog

Tesla wil buitenspiegels vervangen door camera’s

april 7, 2014, door Janno Roele

De beroemde elektronische autofabrikant Tesla vindt het tijd dat de ouderwetse buitenspiegels op auto's worden vervangen door moderne camera's. Tesla heeft hier samen met een alliantie van fabrikanten een verzoek toe ingediend bij de Amerikaanse National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA). Tesla staat bekend om zijn innovaties dus kan baanbrekend werk verrichten voor de auto van toekomst.

Volgens de petitie kunnen camera's net zo goed functioneren als spiegels, en hebben als voordeel dat ze de auto aerodynamischer maken. Hierdoor kunnen auto's wederom een stukje zuiniger worden en kan de actieradius van de Tesla worden vergroot. Het verzoek wordt ingediend op de dag dat de NHTSA nieuwe regels bekendmaakt die alle achteruitrijcamera's verplichten op alle lichte voertuigen in Amerika die vanaf 2018 gebouwd worden. De Tesla model S is als zevenzitter beschikbaar en daarmee de enige volledig elektrische 7zitter op dit moment. Mooi dat Tesla ook aan ons segment denkt!

Foto's

Reageer zelf

Wil je reageren op dit weblog? Vul hieronder je reactie in!

Als je je eenmalig aanmeldt als lid van 7zitter hoef je nooit meer je naam, e-mailadres of de beveiligingscode in te vullen. Bovendien kun je dan zien in welke auto de andere leden rijden, hun profiel bekijken en je eigen profiel aanmaken. Meld je nu aan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ouder artikel: Dit wordt de nieuwe Renault Espace (07 April 2014)

Nieuwer artikel: Mitsubishi Outlander krijgt nieuw gezicht (14 April 2014)

Geef je mening

Welk automerk zou (weer) een zevenzitter moeten gaan maken?

Laden ... Laden ...

Meest bekeken

Inloggen