In onze blogs bespreken we het laatste nieuws op het gebied van zevenzitters

Nog geen lid? Registreer nu! Of wachtwoord vergeten?

Blog

Toplijsten modellen en artikelen 7zitter juni 2010

juli 6, 2010, door Janno Roele

Iedere maand publiceren we meest bekeken modellen en best gelezen weblog artikelen op 7zitter.nl. Voor de maand juni hebben we de balans weer opgemaakt en zijn de lijsten opgenomen in dit artikel. Als we naar de modellen kijken dan zien we de S-Max bovenin de lijst, wat niet verwonderlijk is aangezien dit de auto van de maand juni was. Daarnaast blijft de Peugeot 5008 het erg goed doen. Op het weblog wordt nog steeds veel gekeken naar het derde bankje in de V70. Jammer dat het in het nieuwste model V70 niet meer mogelijk is en je moet uitwijken naar een universele oplossing. Daarnaast is het goedkoop rijden in de VW Touran in trek!

De top drie meest gelezen artikelen: 1. Maak van je Volvo V70 een 7zitter 2. Hyundai ix45 is opvolger Santa Fe rond 2012 3. Volkswagen Touran met 20% bijtelling (1.2 TSI BleuMotion) De top vijf meest bekeken uitvoeringen: 1. Peugeot 5008 1.6vti sr 7p 2. Ford S-Max 2.0 trend - was auto van de maand juni 3. Volkswagen Touran 1.9tdi comfortline bluemotion technology roetf. 77kW 4. Citroën C8 2.0 16v prestige 5. Dodge Journey 2.4 se In de kopgroep meest bekeken uitvoeringen zien we nu toch wel verschuivingen. De 5008 is aan een sterke opmars bezig en prijkt nu bovenaan de lijst. In juli verwachten we deze daar ook aangezien het de auto van de maand juli is geworden. De S-Max is in de lijst opgenomen en dat is niet verwonderlijk aangezien het de auto van de maand juni was. Daarnaast valt op dat de Touran uit het niets op plaats drie gekomen (met stip op drie). De Dodge blijft een vaste waarde in de top vijf en heeft vanaf de start van 7zitter nog een top vijf gemist... De Dodge zit wel op het vinkentouw op plaats vijf dus kijken of deze in juli de aansluiting met de kopgroep kan vasthouden!

Foto's

Reageer zelf

Wil je reageren op dit weblog? Vul hieronder je reactie in!

Als je je eenmalig aanmeldt als lid van 7zitter hoef je nooit meer je naam, e-mailadres of de beveiligingscode in te vullen. Bovendien kun je dan zien in welke auto de andere leden rijden, hun profiel bekijken en je eigen profiel aanmaken. Meld je nu aan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef je mening

Van welke klassieke zevenzitter zou een remake moeten komen?

Laden ... Laden ...

Meest bekeken

Inloggen