Het nieuwsoverzicht met artikelen over "zevenzitters"

Nog geen lid, registreer nu! Of wachtwoord vergeten?

Weblog

Toyota Prius MPV heeft een echte naam: Toyota Prius Alpha

mei 26, 2010, door Janno Roele

We wisten al dat de Toyota Prius MPV wordt ontwikkeld maar het nieuwe model heeft nu ook een naam en gaat "Prius Alpha" heten. De Toyota Prius Alpha wordt geleverd als zevenzitter. De MPV is 30 cm langer, maar heeft slechts een 20 mm grotere wielbasis. In tegenstelling tot de huidige Prius krijgt de zevenzits Prius MPV geen nikkel-metaal accu's maar lithium ion exemplaren en wordt daardoor duurder.

Omdat de MPV hoger, langer en zwaarder zal zijn dan de huidige Prius zal het brandstofverbruik (waarschijnlijk 4,7 liter per 100 km) en de CO2 uitstoot toenemen. Hierdoor is de kans groot dat de Prius niet in de 14% bijtelling categorie gaat vallen. Echte details zijn nog niet bekend. De prijsstelling van de Toyota Prius Alpha moet ongeveer gelijk zijn aan de huidige Prius. Volgens de geruchten komt er ook een vijfzits Prius MPV die wel nikkel-metaal accu's krijgt en daardoor goedkoper is maar ja daar hebben wij niets aan! Het duurt nog even maar in 2011 moet de auto op de markt komen... We zijn benieuwd! Bron: Autoblog.nl

Foto's

Reageer zelf

Wil je reageren op dit weblog? Vul hieronder je reactie in!

Als je je eenmalig aanmeldt als lid van 7zitter hoef je nooit meer je naam, e-mailadres of de beveiligingscode in te vullen. Bovendien kun je dan zien in welke auto de andere leden rijden, hun profiel bekijken en je eigen profiel aanmaken. Meld je nu aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ouder artikel: Lucratieve autoregelingen voor energiezuinige auto (20 May 2010)

Nieuwer artikel: Opgeven is geen optie: Alpe d’Huzes (31 May 2010)

Geef je mening

Waar zou u het meest op letten bij de aanschaf van een 7-persoons auto

Laden ... Laden ...

Most wanted

Inloggen