Het nieuwsoverzicht met artikelen over "zevenzitters"

Nog geen lid, registreer nu! Of wachtwoord vergeten?

Weblog

Toyota Sienna Minivan onbekend en onbemind?

augustus 2, 2012, door Janno Roele

Afgelopen week kreeg ik een mail Peter over zijn Toyota Sienna (die nu te koop staat), een tot nu toe onbekende voor 7zitter. Reden genoeg om er in te duiken en te kijken wat de Sienna te bieden heeft. Het eerste wat opvalt op de site van Toyota.com is de quote: "Best-selling minivan in America". Waarom is deze in Nederland niet te krijgen dan? Met zijn acht zitplaatsen past deze goed in het aanbod!

De eerste Sienna zag eind 1997 het licht en is inmiddels aan zijn derde generatie toe. De derde generatie is in december 2009 gepresenteerd op de Los Angeles Auto Show. De tweede zitrij in de Sienna kan niet weggeklapt worden in de vloer maar moet fysiek verwijderd worden indien je meer laadruimte nodig hebt. De derde zitrij daarentegen is wel weg te klappen en keurig weg te werken zonder eruit te halen (als stow-and-go van Chrysler). Verder is de Sienna uitgerust met alle belangrijke technische snufjes die er op de markt zijn zoals Smart Key system (start/stop knop), LCD schermen en navigatie. Verder is de Sienna uitgerust met schuifdeuren wat in veel gevallen praktisch is. Verder op de site: "For safety the back-up camera comes with a new 180° panoramic view. Other new options include a Pre-Collision System (PCS) as well as an automatic highbeam dimmer, Safety Connect and a more advanced stability control system known as Vehicle Integrated Dynamics Management. A driver's knee airbag is now standard as well." Warm geworden van deze auto, dan moet je em of importeren vanuit Amerika of een reeds geimporteerde zoeken. Nu kom ik weer terug bij de mail van Peter. Peter schrijft in zijn mail over zijn Toyota Sienna: "graag attendeer ik u op een in Nederland unieke auto, de Toyota Sienna 8 persoons MPV, die ik bij een verhuizing heb geimporteerd uit de VS. Veel ruimte, 8 volwaardige zitplaatsen, topkwaliteit, betrouwbaar en veel zuiniger in gebruik dan auto's als de Voyager.". Voor meer informatie: http://link.marktplaats.nl/579579805 Overige links m.b.t. de Toyota Sienna: - http://www.toyota.com/sienna/ - http://en.wikipedia.org/wiki/Toyota_Sienna

Foto's

Reageer zelf

Wil je reageren op dit weblog? Vul hieronder je reactie in!

Als je je eenmalig aanmeldt als lid van 7zitter hoef je nooit meer je naam, e-mailadres of de beveiligingscode in te vullen. Bovendien kun je dan zien in welke auto de andere leden rijden, hun profiel bekijken en je eigen profiel aanmaken. Meld je nu aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ouder artikel: Facelift Renault Espace vanaf 40.990 (11 July 2012)

Nieuwer artikel: Vernieuwde Peugeot 807 (07 August 2012)

Geef je mening

Waar zou u het meest op letten bij de aanschaf van een 7-persoons auto

Laden ... Laden ...

Most wanted

Inloggen