Het nieuwsoverzicht met artikelen over "zevenzitters"

Nog geen lid, registreer nu! Of wachtwoord vergeten?

Weblog

Toyota Verso aanzienlijk goedkoper

november 4, 2011, door Janno Roele

De als vijf- en zevenzitter te verkrijgen MPV, wordt tot 1.100 euro goedkoper. Toyota geeft geen details maar meldt wel dat de prijsverlaging voor de gehele prijslijst geldt, dus voor zowel de diesel- als de benzineuitvoeringen.

De nieuwe instapprijs voor de vijfzits 1.6 VVT-i Comfort bedraagt 22.990 euro, 1.000 euro minder dan voorheen. Verder maakt het Toyota Touch multimediasysteem zijn opwachting in de Verso. Dat betekent dat alle uitvoeringen - op de instapper Comfort na - een touchscreen met multimediamogelijkheden aan boord hebben. Bij dit systeem hoort ook een achteruitrijcamera. Voor 595 euro extra is Toyota Touch uit te breiden met navigatiesoftware, waarmee je een volwaardig navigatiesysteem krijgt voor een kleine meerprijs. De 'Toyota Verso 2012' staat in december in de showroom maar is nu al te bestellen bij de dealer. Bron: autokopen.nl

Foto's

Reageer zelf

Wil je reageren op dit weblog? Vul hieronder je reactie in!

Als je je eenmalig aanmeldt als lid van 7zitter hoef je nooit meer je naam, e-mailadres of de beveiligingscode in te vullen. Bovendien kun je dan zien in welke auto de andere leden rijden, hun profiel bekijken en je eigen profiel aanmaken. Meld je nu aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ouder artikel: 7zitter Barometer derde kwartaal 2011 (31 October 2011)

Nieuwer artikel: Nissan Evalia, nieuwe Nissan met heel veel ruimte (updated) (04 November 2011)

Geef je mening

Waar zou u het meest op letten bij de aanschaf van een 7-persoons auto

Laden ... Laden ...

Most wanted

Inloggen