In onze blogs bespreken we het laatste nieuws op het gebied van zevenzitters

Nog geen lid? Registreer nu! Of wachtwoord vergeten?

Blog

Uitgelicht: de BMW 2-serie Gran Tourer

november 21, 2020, door Tim van Eenennaam

De BMW 2-serie kan geleverd worden de met, voor BMW kenmerkende, achterwielaandrijving en een grote motor (driecilindermotor). Standaard wordt deze geleverd met achterwielaandrijving.

De BMW 2-serie Grand Tourer is een verlengde versie van de 2-serie Active Tourer. De Grand Tourer is 22 centimeter langer, waardoor hij genoeg ruimte heeft voor een derde zitrij. Zo is de wielbasis 10 centimeter verlengd en zijn de belijningen opnieuw getekend. Als doelgroep van deze BMW lijkt niet in de ware liefhebber van de Duitse autofabrikant te zijn gekozen, maar eerder degene die vanwege zijn hobby of gezin een grote, fijn en sportief sturende auto wil.

Hoewel dit type niet op de goedkeuring van elke BMW-liefhebber kan rekenen, is dit wel een goed gebalanceerde auto in zijn segment. De verlengde wielbasis maakt de auto nog beter in balans. Om het rijcomfort nog wat te verbeteren is de auto leverbaar met een verstelbaar onderstel.


Ruimte

De zitpositie is in de Grand Tourer perfect. Ook op de achterbank heb je genoeg ruimte. Om de flexibiliteit te vergroten is de achterbank ook nog eens te verschuiven. De derde zitrij is voor kinderen ruim genoeg, voor een volwassene is het echter wel krap. De kofferbakinhoud is enorm, die kan oplopen tot 1820 liter. Zoals alreeds genoemd is, is deze auto leverbaar met een 3 en 4 cilindermotor. De BMW 2-serie Active Tourer is leverbaar met hybride techniek, de Grand Tourer niet.

De BMW 2 serie Grand Tourer is zowel nieuw als gebruikt leverbaar. Doordat BMW een Duits merk is, is het misschien interessant om een 2 serie Grand Tourer te importeren. Voor info mail naar info@7zitter.nl.


Lees verder over:

Foto's

Reageer zelf

Wil je reageren op dit weblog? Vul hieronder je reactie in!

Als je je eenmalig aanmeldt als lid van 7zitter hoef je nooit meer je naam, e-mailadres of de beveiligingscode in te vullen. Bovendien kun je dan zien in welke auto de andere leden rijden, hun profiel bekijken en je eigen profiel aanmaken. Meld je nu aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ouder artikel: Maak kennis met de Volkswagen ID.6 Roomzz (24 October 2020)

Nieuwer artikel: Een geschiedenis van zevenzitters: van Stationwagon tot SUV (05 December 2020)

Geef je mening

Voor welke energiebron zou u kiezen bij de aanschaf van een zevenzitter?

Laden ... Laden ...

Meest bekeken

Inloggen